Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 04 липня 2024, 19:37
9812
4

Довбик назвав головну причину раннього вильоту збірної України з Євро-2024

Артем підбив підсумки сезону

| Оновлено 04 липня 2024, 19:37
9812
4
Довбик назвав головну причину раннього вильоту збірної України з Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

Нападник іспанської «Жирони» та збірної України з футболу Артем Довбик підбив підсумки сезону.

«Прийшов час підбити підсумки. Хочу сказати декілька слів про Євро, та про цей сезон в цілому. Якщо брати командний виступ, то останні дві гри показали, що на такому турнірі потрібна концентрація з першої хвилини і впродовж всіх матчів. Перша гра виявилась для нас фатальною, і саме через неї ми не змогли продовжити наш шлях.

Стосовно свого індивідуального виступу, то я абсолютно незадоволений своєю грою. Очевидно, що після клубного сезону, я та всі інші очікували більшого. Але я проживаю цю кризу з думкою про те, що вона зробить мене сильнішим. Змінити вже нічого неможливо, тому залишається тільки прийняти це та йти далі.

Стосовно мого дебютного сезону в Ла Лізі, то він був дуже емоційним та насиченим. Для любителів статистики, експертів (професійних та диванних) і всіх, хто став розбиратись в футболі, трішки цифр: за 11 місяців мені вдалося зіграти 54 матчі, 3691 ігрову хвилину і зробити [29+11] – 40 результативних дій. Вважаю, що для дебютного сезону це виглядає непогано.

А зараз хочу тільки подякувати всім, хто мене підтримував, коли було нелегко, в першу чергу. А нелегко було багато разів, і вміння тримати удар тепер відпрацьоване в мене добре.

І наостанок, хочеться нагадати людям тільки про одне – не забувайте підтримувати та допомагати воїнам, які боронять нашу країну. Слава Україні», – написав Довбик в Інстаграмі.

Артем став найкращим бомбардиром сезону Ла Ліги 2023/24. В українця – 24 голи. Він обійшов Александера Серлота з «Вільярреала», на рахунку якого 23 забиті м'ячі.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Світоліна у боротьбі, мінус Свьонтек. Визначено пари 1/8 фіналу Вімблдона
Теніс | 06 липня 2024, 23:05 2
Світоліна у боротьбі, мінус Свьонтек. Визначено пари 1/8 фіналу Вімблдона

Еліна переграла Онс Жабер, Іга несподівано поступилася Юлії Путінцевій

Граніт ДЖАКА: «Ми не заслуговували на таку поразку»
Футбол | 07 липня 2024, 07:24 3
Граніт ДЖАКА: «Ми не заслуговували на таку поразку»

Півзахисник збірної Швейцарії прокоментував гру з Англією

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sp-0007043
За Жирону порадував а за збірну неочікуваний регрес у порівнянні з минулим евро. Ну перший матч було видно що всі невключилися і непідготовилися до евро. Але 2 наступні матчі показали що Довбик вбсолютно не зіграний з партнерами і немає ні взаєморозуміння ні зрозумілого тактичного малюнку гри і в цьому ясно що вина Реброва. Адже у Міччела все це є на найвищому рівні. Тому Довбику Реброву  бажаю плідної праці по виправленню помилок награванні тактичного малюнку гри який би давав результат. Я дививився майже усі матчі Жирони і звичайно збірної. Довбик, Циганков і Шевченко мої найулюбленіші гравці Успіхів!
Дед Миха
Можно было и промолчать! Последнее место в самой, самой слабейшей группе(ниодна дальше 1/8 не прошла!), это полный песец! 
"Самая сильная сборная, за все время, при Украине!"??? А на деле - ПШИК !!!
0 - без палочки!!
Дутый пузырь!!!
Александр Ковтун
За гроші грае за країну ходить по полю.