Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
650
3

Спаллетті дали чотири матчі, щоб виправити ситуацію в збірній Італії

Тренера можуть звільнити вже найближчої осені

Спаллетті дали чотири матчі, щоб виправити ситуацію в збірній Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Лучано Спаллетті

Незважаючи на те, що після вильоту в 1/8 фіналу Євро-2024 від Швейцарії Федерація футболу Італії ухвалила рішення не звільняти з посади головного тренера національної збірної Лучано Спаллетті, кредит довіри до 65-річного фахівця далеко не нескінченний.

За інформацією італійських ЗМІ, Спаллетті дали чотири матчі для того, щоб виправити ситуацію. Цими чотирма поєдинками будуть осінні матчі Ліги націй: два – проти Ізраїлю, а також домашній матч проти Бельгії та виїзний – проти Франції.

У разі, якщо прогресу в грі «Скуадри адзурри» не буде видно, Спаллетті шукатимуть заміну. Наразі розглядаються дві кандидатури – Массіміліано Аллегрі та Клаудіо Раньєрі.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мурат ЯКІН: «Ми незаслужено їдемо додому»
Футбол | 07 липня 2024, 01:40 4
Мурат ЯКІН: «Ми незаслужено їдемо додому»

Головний тренер збірної Швейцарії прокоментував поразку в серії пенальті від Англії

Гол українця підсолодив пігулку. Інтер Маямі розгромно програв Цинциннаті
Футбол | 07 липня 2024, 04:53 0
Гол українця підсолодив пігулку. Інтер Маямі розгромно програв Цинциннаті

Без Мессі та Суареса справи у «чапель» не дуже

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
Просто тройка полузащитников, которые выиграли для Италии прошлое Евро - Жоржиньо, Вератти, Инсинье были на тот момент топовыми игроками. Вератти с Иммобиле прошли школу тотального футбола Зденека Земана. Сейчас Жоржиньо даже в Арсенале сидит, вместо двух других полузащитников игроки качеством похуже. Вот и вся разгадка.
luceorius
 Італія беззастережно програла другий тайм Іспанії та всю гру Швейцарії у фізичній підготовці, а це однозначно прорахунок Спалетті та його штабу. Якщо до цього додати той факт, що нинішнє покоління гравців далеко не найкраще, то немає нічого дивного в тому, що збірна  Італії зараз аж ніяк не топ. Дуже сподіваюсь, що це  тимчасовен явище. 
Saar
Дивився матчі Італії. Сильні, технічні, швидкі гравці. Але грають, наче з перервами. Є очерки під час окремо взятого матчу гри Італії, яка виграла Євро, але це рідки спалахи. Все інше- не зрозуміла гра. Проблема не в гравцях. Саме тренер поставив деяких гравців не на ті позиції і поставив не ті функції. Надіюсь буде інший тренер, або Спалетті змінить свій підхід. Склад Італії дуже хороший. Тому тренер повинен бути більш гнучким і не таким категоричним.