Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
251
0

Нуну МЕНДЕШ: «Ми всі вмотивовані»

Захисник збірної Португалії поділився очікуваннями від матчу проти Франції

Нуну МЕНДЕШ: «Ми всі вмотивовані»
УЄФА. Нуну Мендеш

Захисник збірної Португалії Нуну Мендеш поділився очікуваннями від чвертьфінального матчу Євро-2024 проти національної команди Франції:

«Франція забила 3 м'ячі, і на даному етапі вони знаходяться на такому ж рівні, як і ми, хоч ми й забили більше. Це команда, від якої можна очікувати всього, у них хороші гравці, які грають за найкращі команди Європи. Ми будемо готові. Голи не мають великого значення, ми більше зосереджені на тому, щоб робити те, що ми повинні робити, і покращувати те, що ми робили не дуже добре.

Мбаппе? Чесно кажучи, я не думаю, що він буде грати поруч зі мною, але якщо це станеться, я буду готовий. Я тренуюся щодня для таких моментів, і ми готові до них. Вони гравці високого класу, але у нас теж є чудові гравці. Ми зробимо все можливе, щоб нейтралізувати сильні сторони Франції та грати у свою гру.

Ми всі мотивовані на матч проти Франції. Це велика гра, в якій ми хочемо принести багато радості. Ми зробимо все можливе, щоб це сталося.

Зустріч проти партнерів по «ПСЖ»? Це буде так само, як і будь-яка інша гра. Це гравці, яких я знаю, гравці, з якими я працюю цілий рік. Я думаю, що це трохи допомагає мені, тому що я вже знаю їх. Я знаю, як вони грають і як вони атакують своїх суперників».

Матч Португалія – Франція відбудеться 5 липня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.