Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 липня 2024, 22:27
1317
1

Результативний спаринг. Чорноморець та вінницька Нива зіграли внічию

У команди Другої ліги відзначилися Олександр Мельник та Артур Загорулько

| Оновлено 03 липня 2024, 22:27
1317
1
Результативний спаринг. Чорноморець та вінницька Нива зіграли внічию
ФК Нива Вінниця

Вінницька «Нива», яка виступає в Другій лізі, розійшлася миром у спарингу із командою УПЛ «Чорноморець».

Після кардинального омолодження складу «Ниви» вінничани зіграли проти команди УПЛ ще краще, ніж торік. Тоді проти «Чорноморця» була зафіксована поразка вінницької команди (1:2). А зараз нивівцям вдалося зіграти внічию (2:2).

Вінницька команда в середині тайму вийшла вперед – після підключення до атаки лівого захисника Олександра Мельника у нього зрізався м’яч. Замість передачі у карний майданчик шкіряний несподівано залетів у ворота – 0:1 на 25-й хвилині.

Проте незабаром, після втрати м’яча в середині поля, господарі поля із далекої відстані перекинули голкіпера і зрівняли рахунок майже з центру. До перерви молодий воротар «Ниви» допустив ще одну помилку – невдало вибив м’яча, і одесити реалізували вихід сам-на-сам. Вінничани могли також забивати, але Загорулько і Петленко не реалізували виходи сам-на сам із воротарем. Був гольовий момент і у Рогульського.

Після перерви за «Ниву» вийшла та грала переважно молодь. Але вона проявила себе непогано. На 70-й хвилині гостру передачу віддав Вадим Панасюк. Нею скористався граючий президент «Ниви» Артур Загорулько. Він завдяки індивідуальній майстерності обіграв захисника і воротаря та вирівняв становище – 2:2.

Головний тренер «Ниви» Юрій Ярошенко: «Результатом і діями на полі задоволений. Особливо – першим таймом. Там була з нашого боку агресивна гра в атаці і непогана – в обороні. Було створено чимало моментів, але забракло майстерності в завершальній стадії. На перебіг подій у другому таймі вплинули спека і втома гравців після важкого 5-годинного переїзду в Одесу. Але хлопці витримали, молодці».

Захисник «Ниви» Олександр Мельник: «Матч в цілому можна вважати вдалим. У нас були ще гольові моменти, але ми не скористалися ними. Щодо голу. Я відібрав мʼяч та мав робити простріл у штрафний майданчик. Але він, на щастя, зрізався у ворота суперника. Вдача була на моїй стороні. Взагалі радий виступати у таких цікавих матчах та проти такого серйозного суперника. Також радію забитому м’ячу».

Наступну контрольну гру вінницька «Нива» проведе 5 липня о 18:00, суперником буде аматорський ФК «Орлівка», гра пройде на НТБ «Нива».

Товариський матч. Одеса, 3 липня

Чорноморець Одеса – Нива Вінниця – 2:2

Голи (у гостей): Мельник, 25, Загорулько, 70

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
ЧО вам не стыдно так играть а что будете делать в УПЛ --побить рекорд 18 проигрышей