Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 04 липня 2024, 00:42
1093
0

Суха нічия. Металіст і Буковина не виявили переможця

Контрольний матч завершився нульовою нічиєю

| Оновлено 04 липня 2024, 00:42
1093
0
Суха нічия. Металіст і Буковина не виявили переможця
ФК Металіст. Фото з матчу

У середу, 3 липня пройшов контрольний матч між харківським «Металістом» і чернівецькою «Буковиною». Поєдинок завершився із рахунком 0:0.

Поєдинок активніше розпочали харків’яни, проте створені ними на початку зустрічі напівмоменти не завдали жодних труднощів обороні «жовто-чорних». Після стартової активності «Металіста» футболісти «Буковини» взяли гру під свій контроль, хоча перша половина тайму запам’яталась хіба що численними фолами у центрі поля, які суттєво впливали на ігровий ритм.

На 35-й хвилині матчу Новотрясов віддав непогано передачу зі своєї половини поля на хід Гірному, але захисник «Металіста» зіграв надійно, не дозволивши Максиму зачепитися за м’яч у штрафному майданчику – у підсумку чернівчани заробили у цьому епізоді лише право на кутовий, розіграш якого виявився невдалим. У наступній атаці вже Гірний технічно обіграв захисника і елегантно асистував на хід Бойчуку, який увірвався по центру у штрафний суперника, втім, Богдану не вдалося завдати удару по воротах – голкіпер «Металіста» своєчасно зіграв на випередження. У другій половині тайму «жовто-чорні» впевнено контролювали м’яч, але до якихось гострих моментів біля воріт «Металіста» це не призвело – на 15-хвилинний відпочинок футболісти обох команд пішли за «сухого» рахунку.

У перерві тренерський штаб «жовто-чорних» провів цілу низку замін. Одразу на початку другого тайму команди обмінялися напівмоментами. Спершу Будняк на швидкості змістився з правого флангу в центр та відпасував у штрафний на Андрейчука, якому не вдалося як слід обробити м’яч, щоб завдати удару з вигідної позиції, після чого атакою лівим флангом відповіли підопічні Аніщенка – після небезпечного прострілу Ісаєнка у воротарський майданчик сферою заволодів Каневцев.

У заключні 20 хвилин матчу підопічні Валерія Кривенцова активно комбінували на чужій половині поля, володіли територіальною та ігровою перевагою, але конвертувати свої моменти у голи «жовто-чорним» так і не вдалося. На 72 хвилині Данило Голуб обіграв двох гравців «Металіста», на швидкості змістившись з лівого флангу в центральну зону, але з 25-ти метрів пробив неточно. А ще через три хвилини «Буковина» створила по-справжньому гольовий момент: Арсеній Кілєвий віддав розрізну передачу на Романа Бодню, який увірвався в штрафний майданчик і технічно пробив в ближній кут - харків’ян від пропущеного голу врятував сейв Рибака! Незадовго до фінального свистка головний арбітр міг призначати пенальті у ворота «Металіста» – після прострілу Бодні з правого флангу м’яч влучив у руку Цвіренку у штрафному майданчику, а ще через декілька хвилин завдати удару Кілєвому з вигідної позиції в останній момент завадив захисник.

Товариський матч. 3 липня

«Металіст» «Буковина» 0:0

«Металіст»: Владислав Рибак (Павло Плетньов, 79), Олександр Мизюк (Єгор Шерстюк, 55), Віталій Федорів (Олексій Горяінов, 46), Богдан Порох (Владислав Бабков, 55), Даніель Вернаттус, Даніїл Приходько (Єгор Абрамов, 46), Денис Підручний (Олександр Цвіренко, 65), Максим Багачанський (Роман Горенко, 75), Євгеній Ісаєнко (Максим Оріховський, 55), Данило Кайдалов (Ілля Грищенко, 75), Петро Луців (Даніїл Тепляков, 65)

«Буковина» (1 тайм): Пономаренко, Бусько, Дудник (Новотрясов, 33), Лопирьонок, Морговський, Панчишин (Пець, 33), Глущук (Будняк, 30), Тищенко, Гончарук, Бойчук, Гірний.

«Буковина» (2 тайм): Каневцев, Шинкаренко, Новотрясов (гравець на перегляді, 61), Азізов, Рудавський, Пець (Кольцов, 61), Бодня, Кілєвий, Голуб, Будняк (Гора, 61), Андрейчук.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик отримав пропозицію з божевільною зарплатою. Він дав чітку відповідь
Футбол | 05 липня 2024, 16:46 14
Довбик отримав пропозицію з божевільною зарплатою. Він дав чітку відповідь

Артем відхилив пропозицію із Саудівської Аравії

ФОТО. Guess Who? Мудрик дивився суперматч Євро-2024 у компанії з дівчиною
Футбол | 06 липня 2024, 07:01 10
ФОТО. Guess Who? Мудрик дивився суперматч Євро-2024 у компанії з дівчиною

5 липня французи пройшли до півфіналу Євро-2024, перегравши португальців у серії пенальті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.