Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 02 липня 2024, 11:21
97
0

ПРОКОПЧУК: «Зимові збори мені даються легше»

Центральний захисник «Минаю» розповів про перші тижні зборів на Закарпатті

| Оновлено 02 липня 2024, 11:21
97
0
ПРОКОПЧУК: «Зимові збори мені даються легше»
Сайт Минаю. Кирило Прокопчук

Центральний захисник «Минаю» Кирило Прокопчук розповів про перші два тижні зборів на Закарпатті.

«Все добре, тренуємось у звичному режимі – два тренування на день чергуються з одним. Гарний настрій. Звичайно під час відпочинку всі вже скучили за футболом, командною роботою, тому повернулись до тренувань з позитивним налаштуванням. Єдине – досі шкода, що не вдалося залишитись в УПЛ за підсумками минулого сезону. Але нічого – будемо працювати, виконувати настанови тренерського штабу й боротись за повернення».

Спека впливає на гравців. Але влітку у всіх регіонах України висока температура. Можливо, на Закарпатті трохи спекотніше, але не суттєва різниця. Якщо говорити за себе, то зимові збори мені даються легше.

В обох спарингах майже всі гравці були задіяні, відіграли по тайму, приблизно. У першій контрольній грі, відверто кажучи, суперник був слабший за нас. Тоді у складі «Минаю» вийшло багато переглядових гравців й тренерський штаб визначився з їх майбутнім. А щодо «Металіста» – десь не виконали установку Любеновича, не дослухались до вказівок. Як на мене, провалили перший тайм. Пропустили необов’язкові м’ячі – два зі стандартів.

Результат, звичайно, не є першочерговою ціллю у контрольних зустрічах, але коли перемагаєш – з’являється впевненість, настрій гарний. Щодо вимог – порівняно з минулим сезоном дійсно змінили схему. Напевно, ще не всі звикли до неї, потрібен час. Зараз багато бігової роботи, в тренажерному залі займаємось. Тактики наразі менше, а ось коли на це вже буде зроблений акцент, тоді можна буде говорити про картину нашої гри».

25-річний захисник Кирило Прокопчук перейшов до «Минаю» зимою 2024 року.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.