Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
617
0

Орель МАНГАЛЯ: «Очевидно, що Мбаппе – найсильніший гравець Франції»

Півзахисник збірної Бельгії поділився очікуваннями від матчу проти Франції

Орель МАНГАЛЯ: «Очевидно, що Мбаппе – найсильніший гравець Франції»
УЄФА. Орель Мангаля

Півзахисник збірної Бельгії Орель Мангаля поділився очікуваннями від матчу 1/8 фіналу Євро-2024 проти національної команди Франції:

«Всі гравці збірної Франції – чудові, і найсильнішим, очевидно, є Кіліан Мбаппе, але це Бельгія проти Франції, це не Бельгія проти Мбаппе.

Ми всі були розчаровані після групового етапу, але тепер на нас чекає новий матч, і я сподіваюся, що всі вболівальники будуть нас підтримувати.

Франція, напевно, фаворит. Вони просунулися далі в змаганнях, вони виграли чемпіонат світу в 2018 році і дійшли до фіналу мундіалю минулого разу. Це дуже добре змащена машина, але обидві команди будуть боротися за перемогу, і ми побачимо, хто витягне її з мішка.

Ми готові. Ми знаємо, що це буде за матч, і ми будемо готові. Ми знаємо, що ми робимо. Ми добре граємо в нападі і в захисті. Ми добре збалансовані. Ми можемо сильно вдарити, коли нам це потрібно, і у нас є голеадори в команді.

Будь-яка гра проти Франції змушує мене рухатися вперед. Я не можу дочекатися, коли вийду на поле. Це та гра, про яку я мріяв, і ось я тут, на полі.

Ми не практикували пенальті, але у нас є хороша група пенальтистів, якщо до цього дійде. Це не повинно бути проблемою. Очевидно, якщо мене покличуть виконувати пенальті, я буду там».

Матч Франція – Бельгія відбудеться 1 липня о 19:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.