Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
371
0

Доменіко ТЕДЕСКО: «Мені треба розповісти вам наш план на матч?»

Головний тренер збірної Бельгії поділився очікуваннями від матчу проти Франції

Доменіко ТЕДЕСКО: «Мені треба розповісти вам наш план на матч?»
УЄФА. Доменіко Тедеско

Головний тренер збірної Бельгії Доменіко Тедеско поділився очікуваннями від матчу 1/8 фіналу Євро-2024 проти національної команди Франції:

«Мені треба розповісти вам наш план на матч? Не думаю, що зараз вдалий момент, але, звісно, він у нас є. Але ми знаємо, що нам також потрібно швидко адаптуватися. Нам потрібен більше, ніж один план і здатність до адаптації.

Ми знаємо, що вони можуть грати з ромбом у центрі. Востаннє вони грали так у 2021 році, тож це хороший знак, якщо команди адаптуються до нас. Це означає, що ми робимо не так багато речей неправильно. Але це також може бути пов'язано з ситуацією у Франції, незалежно від того, з ким вони грають.

Це складний суперник. Звичайно, це важлива гра – ти або в грі, або ні. Ви відчуваєте це особливе почуття, і саме тому ми тут і хотіли пройти в плей-оф. У нас було таке відчуття після поразки в першій грі від Румунії. З тих пір ми не могли розслабитися 2 дні, так що для нас це не новина. Ми повинні залишатися зосередженими, і у нас є всі якості для цього.

Минулі зустрічі в головах гравців. Я запитував гравців, що вони думають про Францію. Я ніколи не стикався з Францією. Але у нас є багато речей, які можуть нас мотивувати, тому я не буду спеціально використовувати це, але це в їхніх головах.

У нас є 90 хвилин, щоб виграти, і ми зробимо все, що можливо, і навіть іноді те, що неможливо. Ця молода група хоче цього. Ви можете це відчути.

Ми довіряємо всім нашим гравцям. Єдина наша проблема в тому, що ми можемо випустити на поле лише 11 гравців. Готові більше, і це важка ситуація, щоб вирішити, хто буде на лаві запасних, тому що вони фантастично тренуються і мають різні профілі.

Неймовірно, що після трьох ігор ми забили лише 2 голи – так само, як і Франція. Це теж неймовірно. Неймовірно, що вони виграли лише 1:0 у Австрії. Але це футбол. Це не тільки Бельгія, це і Франція».

Матч Франція – Бельгія відбудеться 1 липня о 19:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сітка плей-оф. Визначено усі чвертьфінальні пари Євро-2024
Футбол | 03 липня 2024, 06:23 4
Сітка плей-оф. Визначено усі чвертьфінальні пари Євро-2024

У 1/4 фіналу 6 липня о 22:00 у Берліні зіграють Нідерланди та Туреччина

Дубль захисника. Збірна Туреччини обіграла Австрію у 1/8 фіналу Євро-2024
Футбол | 02 липня 2024, 23:53 24
Дубль захисника. Збірна Туреччини обіграла Австрію у 1/8 фіналу Євро-2024

Турки стали останніми чвертьфіналістами турніру у Німеччині

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.