Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
575
0

Кіліан МБАППЕ: «Ніхто не хоче їхати додому»

Нападник збірної Франції поділився очікуваннями від матчу проти Бельгії

Кіліан МБАППЕ: «Ніхто не хоче їхати додому»
УЄФА. Кіліан Мбаппе

Нападник збірної Франції Кіліан Мбаппе поділився очікуваннями від матчу 1/8 фіналу Євро-2024 проти національної команди Бельгії:

«У нас були моменти, але ми просто не влучали у ворота. Найголовніше – створювати моменти. Звичайно, ми також повинні їх забивати. Нам було важко на груповому етапі, але це новий етап, плей-оф, тому ми повинні підтягнути шкарпетки, створювати моменти і також забивати голи.

Сподіваємося, що французи завтра прокинуться. Я не думаю, що ми повинні виправдовуватися. Ми не грали на високому рівні на груповому етапі, але нам вдалося пройти в плей-оф і тепер ми хочемо дійти до чвертьфіналу. Ми повинні піднятися на рівень вище. Ми граємо з хорошою командою, і якщо не переможемо, то поїдемо додому.

Ніхто не хоче додому. Ми ще не готові йти у відпустку. Ми готові, ми знаємо, на що підписалися, ми знаємо, що проти Бельгії буде дуже важко, але у нас є правильна команда, правильні гравці, і вся команда готова до виклику. Ми покажемо це завтра на полі.

Бельгія програла Словаччині, але ми не перемогли Нідерланди та Польщу. Ми спостерігаємо за новим поколінням бельгійських гравців. У них є апетит і вони хочуть написати нову главу бельгійської історії. У них є чудові гравці, і це саме ті ігри, в які ми хочемо грати. Ми не можемо дочекатися».

Матч Франція – Бельгія відбудеться 1 липня о 19:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.