Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
|
1362
0

США – Уругвай. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

США – Уругвай. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine

2 липня на «Ерроухед Стедіум» пройде матч 3-го туру Копа Америка, в якому збірна США зустрінеться зі збірною Уругваю. Поєдинок розпочнеться о 04:00 за київським часом.

США

Команда залишала останні роки досить суперечливе враження. Вийшло повернутися після разової невдачі на чемпіонат світу, і навіть вийти там із групи. А у березні, перемігши 2:0 Мексику, зірково-смугасті взяли Лігу Націй. Але при цьому рік тому Пулішич і компанія, тільки-но по пенальті пройшовши в першому раунді плей-оф Золотого Кубка канадців, поступилися у півфіналі Панамі. Та й у товариських поєдинках мало що виходило, зокрема й перед Копою, коли поступилися Колумбії (розгромні 1:5), щоправда, потім звівши до 1:1 матч із Бразилією. На турнірі стартували проти Болівії. І, зусиллями Пулішича (забив сам та асистував Балогуну), оформили гросмейстерські 2:0. Але потім, з добре знайомими панамцями, безвільно поступилися 1:2, незважаючи на те, що рахунок відкривав Балогун.

Ставки на матч США – Уругвай

Уругвай

Збірна з чималими потугами проходила минулий раунд кваліфікації - чого варте завершення роботи багаторічного наставника, Оскара Вашингтона Табареса, просто в розпал циклу. У Катар чарруа пробилися, і навіть набрали там 4 очки у трьох поєдинках групового етапу. Але не вийшли до плей-оф. У новому циклі команда отримала нового та дуже цікавого наставника, Марсело Б'єлсу. Восени були осічки, але загалом багато вже тоді вийшло, чого коштує 2:0 з Бразилією та Аргентиною! Суперечно провівши контрольні поєдинки (від 1:2 з Кот д'Івуаром до 4:0 з Мексикою), на Копі Луїс Суарес та компанія з Панамою виграли досить впевнено, 3:1. А Болівію розгромили 5:0, таким чином оформивши достроковий прохід у плей-оф.

Статистика особистих зустрічей

Вперше команди зіграли рівно сто років тому на Олімпіаді-1924. Уругвайці поки що попереду, але після перемог в обох перших поєдинках був успіх американців і пара нічиїх.

Прогноз

GGBET трохи більше вірять у американців. Їм обов'язково потрібна перемога, тоді як чарруа заощаджуватимуть сили на плей-оф. Ставимо на господарів із форою 0 (коефіцієнт - 1,75).

Прогноз Sport.ua
США
2 липня 2024 -
04:00
Уругвай
Фора США (0) 1.75 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.