Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
|
612
0

Болівія – Панама. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Болівія – Панама. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine

2 липня на «Inter&Co Стедіум» пройде матч 3-го туру Копа Америка, в якому збірна Болівії зустрінеться зі збірною Панами. Поєдинок розпочнеться о 04:00 за київським часом.

Болівія

Команда традиційно не вийшла на минулий чемпіонат світу, і провалилася у форматі минулого Копа Америка, коли у плей-оф із групи виходили 4 з 5 – і саме зелені стали цим зайвим. Нічого не вийшло майже і в новій кваліфікації, коли восени поступилися всім противникам, за винятком домашніх 2:0 з Перу. 2024-го року додали ще одну перемогу, над Андоррою, аутсайдером з Європи. Поступившись у решті товариських матчів, на Копа Америка стартували зі збірної країни-господарки, США. Там все ще у першому таймі вирішив на користь своєї команди Пулішич голом та передачею. Ну а Уругвай так і просто не помітив сусіда. 0:5 від чарруа відправили андердога до нокдауну - він очікувано втратив шанси на плей-оф, причому достроково.

Ставки на матч Болівія – Панама

Панама

Збірна не повторила прориву, що приніс дебют на чемпіонаті світу-2018. Потім канальників знову відтіснили на другі ролі. З іншого боку, вдалося дійти до фіналу Золотого кубка річної давнини, а в березні грали в 1/2 Лізі Націй. Та й у відбіркових матчах на початку червня перемагали і Гайану, і Монсеррат. Встигнувши програти контрольний поєдинок вдома Парагваю, потім стартували на Копа Америка з уругвайцями. І навіть забили їм, але типовий гол престижу, поступившись 1:3. Інша справа зі США, там вдалося забити у відповідь на м'яч від Балогуна пару своїх, оформивши вольову перемогу. Яка залишає цілком реальні шанси взагалі вибити зірково-смугастих з подальшої боротьби, залишивши без плей-оф на домашній Копі. Але, звісно, ​​реальні шанси будуть лише за перемоги тут.

Статистика особистих зустрічей

2008-го року, граючи перший товариський матч, у ньому перемогли зелені. Але потім чотири рази були сильнішими канальники.

Прогноз

GGBET не чекає на інтригу. Сильніший суперник залишився з прямою мотивацією - він повинен виграти цей матч у безнадійного аутсайдера (коефіцієнт - 1,64).

Прогноз Sport.ua
Болівія
2 липня 2024 -
04:00
Панама
Перемога Панами 1.64 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.