Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
|
685
0

Ямайка – Венесуела. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Ямайка – Венесуела. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine

1 липня на «Q2 Стедіум» пройде матч 3-го туру Копа Америка, в якому збірна Ямайки зустрінеться зі збірною Венесуели. Поєдинок розпочнеться о 03:00 за київським часом.

Ямайка

Команда 1998-го року змогла дебютувати на чемпіонаті світу. Очікувано невдало, але при цьому наступні покоління такого не досягали. Але зараз є цікава обойма, в якій є гравці гідного рівня з клубів АПЛ. Все одно в КОНКАКАФ вище котируються і Мексика, і США, але періодично і реггі-бойз щось показують, на кшталт півфіналу торішнього Золотого Кубка, або бронзи Ліги Націй, що оформлена навесні. На Копі грали на старті з чудово знайомим, але сильним суперником - мексиканцями. І все-таки пропустили у другому таймі єдиний гол. А з Еквадором уже у першому таймі був і автогол, і пенальті, реалізований суперником. У підсумку навіть гол Антоніо не допоміг - поступилися 1:3 і втратили шанси на вихід із групи.

Ставки на матч Ямайка - Венесуела

Венесуела

Збірна, яка є вічним аутсайдером футболу Південної Америки, приємно здивувала вболівальників восени минулого року. У перших турах кваліфікації до наступного чемпіонату світу аутсайдери набрали 9 очок у 6 турах за єдиної поразки. Втім, той імпульс довго не продовжився, і у контрольних матчах були максимум нічиї. Толком не проводячи товариських ігор перед Копою, вже на ній винні починали зі старими знайомими - еквадорцями. Ті умудрилися забити першими навіть при тому, що після вилучення Валенсії грали вдесятьох. Але, додавши після перерви, і там вирвали важливу перемогу 2:1. А з Мексикою вже була повноцінна сенсація: не дали Ель Три забити, а Рондон реалізував пенальті, принісши перемогу та вихід у плей-оф.

Статистика особистих зустрічей

Усього провели п'ять матчів, у 2003-2016 роках. Є мінімальна перевага у Венесуели, що чергувала три свої перемоги з парою поразок.

Прогноз

GGBET не чекає тут особливої ​​боротьби – обидва суперники втратили турнірну мотивацію. Ставимо на те, що в таких умовах сторони не забудуть про глядачів та оформлять тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт – 1,69).

Прогноз Sport.ua
Ямайка
1 липня 2024 -
03:00
Венесуела
Тотал голів більше 2.0 1.69 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.