Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
859
0

Флуміненсе веде переговори із Шахтарем про продовження оренди Марлона

Раніше Даріо Срна припускав, що центрбек влітку може повернутися до України

Флуміненсе веде переговори із Шахтарем про продовження оренди Марлона
instagram.com/marlonsantos_ms4. Марлон

Керівництво «Флуміненсе», який після 12 турів несподівано посідає останнє місце у турнірній таблиці бразильської Серії А, хотіло б зберегти у складі команди 28-річного центрбека Марлона.

Контракт футболіста належить «Шахтарю», проте після лютого 2022 року Марлон відмовився грати в Україні та, застосовуючи положення Annexe 7 ФІФА, виступав за інші команди на тимчасових правах – «Монцу» та «Флуміненсе».

30 червня тимчасова угода Марлона із «Флуміненсе» закінчується, і «триколірні» вже розпочали дискусію із «Шахтарем» щодо нової оренди гравця на один сезон, за яку не доведеться виплачувати відступних.

Крім того, боси «Флуміненсе» також хочуть, щоб Марлон у разі згоди на продовження оренди пішов на зниження вимог із зарплати порівняно з нинішніми.

Зазначимо, що Марлон є вихованцем «Флуміненсе», з якого влітку 2016 року переїхав до «Барселони», з чого й розпочався європейський вектор його кар'єри.

Раніше спортивний директор «Шахтаря» Даріо Срна припускав, що Марлон може стати одним із тих бразильців, які влітку повернуться до команди.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.