Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 червня 2024, 22:41
6573
40

Переконлива гра чемпіонів України. Шахтар у спарингу розгромив Сараєво

Донецький клуб зіграв перший літній товариський матч

| Оновлено 29 червня 2024, 22:41
6573
40
Переконлива гра чемпіонів України. Шахтар у спарингу розгромив Сараєво
ФК Шахтар

«Шахтар» проводить тренувальний збір перед стартом сезону в Словенії. Сьогодні, 29 червня, чемпіон України провів перший літній товариський матч.

Суперником «гірників» став клуб «Сараєво» із Боснії і Герцеговини. «Гірники», які грали сьогодні без футболістів збірної України, здобули переконливу перемогу з рахунком 4:1.

Голами за донецький клуб відзначалися Данило Сікан, Дмитро Криськів, Лассіна Траоре, який реалізував пенальті, та Егіналду.

Наступний спаринг «гірники» проведуть 7 липня проти хорватського клубу «Хайдук».

Товариські матчі. 29 червня

Шахтар – Сараєво – 4:1

Голи: Сікан, 12, Криськів, 32, Траоре, 67 (пен), Егіналду, 84 – Мехмедович, 51.

«Шахтар»: Різник (Твардовський, 46), Вінісіус Тобіас (Козік, 46; Дрозд, 75), Назарина (Лацабідзе, 46), Фарина (Огарков, 46), Азаров (Педріньйо, 46), Криськів (Глущенко, 46; Савченко, 81), Бондаренко (к) (Сігеєв, 46), Марлон Гомес (Цуканов, 46), Швед (Егіналду, 46), Кевін (Невертон, 46), Сікан (Траоре, 46)

Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 40
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
didora
Отсос дурко!!! Лічи голову. По тобі дурка плаче. Причому тут трофеї? У тебе в голові солома, а ти про трофеї.
Виктор Войцеховский
Пишите гениальная. Рыжий вам за такие эпитеты платит 
Boodya
Неперевершена гра, карколомна, геніальна, але нажаль без Судакова😂😂
ГНИЛОЙ ВАРЕНИК
АТЛИЧНА УВЕРЕНЕНЫЙ ШАГ К НАШЕЙ ПАБЕДЕ В ЛИГИ ЧЕМПИОНАВ В ЕТАМ СЕЗОНЕ  ВЕЛИКИЙ И МАГУЧИЙ ДЕРЖЕТ МАРКУ 
serhiy
Відповідай за свої слова -пітух сосунковий ! Де і коли Динамо чи динамівці "дрочуть на совок "-твоя цитата.
serhiy
Сосун ти не відповів на моє питання,про незалежність України і кубки можеш розказувати свої бамбасятам,які історії України не знають бо сєпари. Я тебе питався ,хто дроче на совок і чому в вас сссерівські атрибути і рашистські кольори,ти мені кубки не розказуй.Ти поясни що Динамо має до совка а що ви ?Аргументуй ,чому Динамо(як ти написав ) дроче на совок ,а Шахтар не дроче -тільки на емблемі сссерівські стахановські молотки і кольори георгієвської стрічки,а на емблемі Динамо де щось есссерівське ? Чи ми може торгуємо з москалями футболістами з 14 року,чи може динамівці в рашку тікали ,?Ти своє гімно під оком не бачиш. Чекаю пояснень. А то буде мені бля про кубки і незалежність. 
serhiy
Чекаю "найсильніший в історії " Шахтар в ЛЧ .
serhiy
Гниле бидло -отсосіті.це для тебе. 
"– Шановні вболівальники! Дорогі друзі! Від щирого серця вітаю вас з днем народження футбольного клубу «Шахтар»! 88 років – це велика та славна історія. Історія команди, історія перемог, історія багатьох поколінь людей, які здобували ці перемоги, а їх у «Шахтаря» вже 44."-твій бог сказав.
 Тепер питання хто дроче на совок ? Щодо емблеми клубів взагалі би рот свій обкінчений не відкривав-де в Динамо на емблемі совкові елементи ? Тепер подивися на емблему свого помийного шлюхтьора- ,що там зображено,андон ? Сссерівські стахановські молотки і ще й колись просили вас як почалася війна -змініть колір - чорно-оранжевий- колір георгіївської стрічки, ви ніби дань віддаєте рашистам тими кольорами  ! Але ні .Андони бамбаські честь і славу віддають сссерівській історії. Ну тепер,недоумок розкажи який клуб дрочить на серп і молот?!! Я вже мовчу про сєпарну історію вашого клубу !!! Закрив би ти свій ебальник і не відкривав ніколи . чмо ти тупе. я тобі доказав хто молиться на все російське і закриває очі . Ви не люди -ви гниди. 
OtsoCity
Хвойда смердюча Serhiy, ти куди сховався, чи дупу лизати пішов кацапському суркісу
OtsoCity
Щур смердючій serhiy, знову ти по вуха в лайні бовдур 
OtsoCity
Хвойда суркисів Serhiy, Шахтар найтитулованіший клуб у незалежній України, зрозуміло що ти щур кацапський любиш трофеї сср, мова йде про трофеї незалежної України, Шахтар найтитулованіший у незалежній Україні, ти проти незалежності України бовдур? 
OtsoCity
fanny (гнилий вареник), як справи, ти вже по вуха в лайні, чи ще ні?
Alexander Киев
Молодці 👌
Бажаю гарно підготуватись до сезону і головне - без травм! 
Вперед Чемпіони! Вперед Шахтар!
Наш самий титулований та популярний клуб України 
OtsoCity
Цей сезон увійшов до історії українського футболу! У незалежній Україні, донецька команда має 39 трофеїв, а у лайно суркисів (динамо) залишилося 38 титулів. Хвойди суркисів, по вуха в лайні як завжди та дрочать на серп та молот. Шахтар Донецьк- найтитулованіший клуб незалежної України 🥇🏆!