Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 29 июня 2024, 22:41
6573
40

Убедительная игра чемпионов Украины. Шахтер в спарринге разгромил Сараево

Донецкий клуб сыграл первый летний товарищеский матч

| Обновлено 29 июня 2024, 22:41
6573
40
Убедительная игра чемпионов Украины. Шахтер в спарринге разгромил Сараево
ФК Шахтер

«Шахтер» проводит тренировочный сбор перед стартом сезона в Словении. Сегодня, 29 июня, чемпион Украины провел первый летний товарищеский матч.

Соперником «горняков» стал клуб «Сараево» из Боснии и Герцеговины.«Горняки», которые играли сегодня без футболистов сборной Украины, одержали убедительную победу со счетом 4:1.

Голами за донецкий клуб отмечались Даниил Сикан, Дмитрий Крыськив, Лассина Траоре, который реализовал пенальти, и Эгиналду.

Следующий спарринг «горняки» проведут 7 июля против хорватского клуба «Хайдук».

Товарищеские матчи. 29 июня.

Шахтер – Сараево – 4:1

Голы: Сикан, 12, Крыськив, 32, Траоре, 67 (пен), Эгиналду, 84 - Мехмедович, 51.

«Шахтер»: Ризнык (Твардовский, 46), Винисиус Тобиас (Козик, 46; Дрозд, 75), Назарина (Лацабидзе, 46), Фарина (Огарков, 46), Азаров (Педриньо, 46), Крыськив (Глущенко, 46; Савченко, 81), Бондаренко (к) (Сигеев, 46), Марлон Гомес (Цуканов, 46), Швед (Эгиналду, 46), Кевин (Невертон, 46), Сикан (Траоре, 46)

Оцените материал
(23)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 40
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
didora
Отсос дурко!!! Лічи голову. По тобі дурка плаче. Причому тут трофеї? У тебе в голові солома, а ти про трофеї.
Виктор Войцеховский
Пишите гениальная. Рыжий вам за такие эпитеты платит 
Boodya
Неперевершена гра, карколомна, геніальна, але нажаль без Судакова😂😂
ГНИЛОЙ ВАРЕНИК
АТЛИЧНА УВЕРЕНЕНЫЙ ШАГ К НАШЕЙ ПАБЕДЕ В ЛИГИ ЧЕМПИОНАВ В ЕТАМ СЕЗОНЕ  ВЕЛИКИЙ И МАГУЧИЙ ДЕРЖЕТ МАРКУ 
serhiy
Відповідай за свої слова -пітух сосунковий ! Де і коли Динамо чи динамівці "дрочуть на совок "-твоя цитата.
serhiy
Сосун ти не відповів на моє питання,про незалежність України і кубки можеш розказувати свої бамбасятам,які історії України не знають бо сєпари. Я тебе питався ,хто дроче на совок і чому в вас сссерівські атрибути і рашистські кольори,ти мені кубки не розказуй.Ти поясни що Динамо має до совка а що ви ?Аргументуй ,чому Динамо(як ти написав ) дроче на совок ,а Шахтар не дроче -тільки на емблемі сссерівські стахановські молотки і кольори георгієвської стрічки,а на емблемі Динамо де щось есссерівське ? Чи ми може торгуємо з москалями футболістами з 14 року,чи може динамівці в рашку тікали ,?Ти своє гімно під оком не бачиш. Чекаю пояснень. А то буде мені бля про кубки і незалежність. 
serhiy
Чекаю "найсильніший в історії " Шахтар в ЛЧ .
serhiy
Гниле бидло -отсосіті.це для тебе. 
"– Шановні вболівальники! Дорогі друзі! Від щирого серця вітаю вас з днем народження футбольного клубу «Шахтар»! 88 років – це велика та славна історія. Історія команди, історія перемог, історія багатьох поколінь людей, які здобували ці перемоги, а їх у «Шахтаря» вже 44."-твій бог сказав.
 Тепер питання хто дроче на совок ? Щодо емблеми клубів взагалі би рот свій обкінчений не відкривав-де в Динамо на емблемі совкові елементи ? Тепер подивися на емблему свого помийного шлюхтьора- ,що там зображено,андон ? Сссерівські стахановські молотки і ще й колись просили вас як почалася війна -змініть колір - чорно-оранжевий- колір георгіївської стрічки, ви ніби дань віддаєте рашистам тими кольорами  ! Але ні .Андони бамбаські честь і славу віддають сссерівській історії. Ну тепер,недоумок розкажи який клуб дрочить на серп і молот?!! Я вже мовчу про сєпарну історію вашого клубу !!! Закрив би ти свій ебальник і не відкривав ніколи . чмо ти тупе. я тобі доказав хто молиться на все російське і закриває очі . Ви не люди -ви гниди. 
OtsoCity
Хвойда смердюча Serhiy, ти куди сховався, чи дупу лизати пішов кацапському суркісу
OtsoCity
Щур смердючій serhiy, знову ти по вуха в лайні бовдур 
OtsoCity
Хвойда суркисів Serhiy, Шахтар найтитулованіший клуб у незалежній України, зрозуміло що ти щур кацапський любиш трофеї сср, мова йде про трофеї незалежної України, Шахтар найтитулованіший у незалежній Україні, ти проти незалежності України бовдур? 
OtsoCity
fanny (гнилий вареник), як справи, ти вже по вуха в лайні, чи ще ні?
Alexander Киев
Молодці 👌
Бажаю гарно підготуватись до сезону і головне - без травм! 
Вперед Чемпіони! Вперед Шахтар!
Наш самий титулований та популярний клуб України 
OtsoCity
Цей сезон увійшов до історії українського футболу! У незалежній Україні, донецька команда має 39 трофеїв, а у лайно суркисів (динамо) залишилося 38 титулів. Хвойди суркисів, по вуха в лайні як завжди та дрочать на серп та молот. Шахтар Донецьк- найтитулованіший клуб незалежної України 🥇🏆!