Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
|
1632
0

Аргентина – Перу. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Аргентина – Перу. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Ліонель Мессі

30 червня на «Хард Рок Стедіум» пройде матч 3-го туру Копа Америка, в якому збірна Аргентини зустрінеться зі збірною Перу. Поєдинок розпочнеться о 03:00 за київським часом.

Аргентина

Команда приїхала до Сполучених Штатів із завданням захистити титул переможця турніру. До того ж вже після тріумфу континентального рівня в Бразилії Мессі і компанія змогли нарешті виграти і чемпіонат світу. Звичайно ж, були побоювання, що після такого альбіселестес могли б і пересититися. Але вони й у нинішньому циклі гарні, як у товариських матчах (де дуже акуратно випускають Лео), так і в офіційних. Хоча домашні 0:2 з Уругваєм пів року тому, у відборі наступного мундіалю, показали, що збірна не ідеальна. На Копі аргентинці стартували з впевнених 2:0 проти Канади, дотиснувши опонента у другому таймі. А у другому турі дотиснули Чилі – єдиний гол Мартінес забив на 88-й хвилині. Та й заразом забезпечивши собі місце в плей-оф, втім, що всіма і очікувалося.

Ставки на матч Аргентина – Перу

Перу

Збірна пробивалася на чемпіонат світу-2018. А до Катару її не пустила Австралія. Тоді міжконтинентальний стик звели до одного поєдинку, і в Ер-Райані після нульової нічиєї краще пенальті виконували соккеруз. Це, можливо, підкосило інків, і у 2023-му році у них мало що виходило як у товариських поєдинках, так і, особливо, на старті кваліфікації, коли у 6 матчах осені взяли лише 2 нічиї за 4 поразок. Але потім змінився наставник, і за Фосатті результати зросли, щоправда, і суперники в контрольних поєдинках були скромними. Тож реальний рівень Герреро та компанія мали виявити на Копі. Там починали із добре знайомими чилійцями, видавши нульову нічию. Потім із Канадою знову не забили й упустили Девіда в середині другого тайму. Тож матч із Мессі та компанією точно стане останнім на Копі.

Статистика особистих зустрічей

Усі 3 останні очні поєдинки закінчилися перемогами альбіселестес, причому сухими.

Прогноз

GGBEt чекає мало голів від цієї зустрічі, де ніхто не має мотивації. Але в Аргентини навіть дублери сильніші, тому ставимо на ще одну її перемогу, причому з форою -1 (коефіцієнт - 1,75).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Полісся показало новий дизайн клубного автобуса
Футбол | 01 липня 2024, 20:12 1
ФОТО. Полісся показало новий дизайн клубного автобуса

Використані нові логотип та слоган команди, створені дизайнерами

Легендарний Джордж Форман назвав боксера з найсильнішим ударом в історії
Бокс | 01 липня 2024, 07:15 0
Легендарний Джордж Форман назвав боксера з найсильнішим ударом в історії

«Великий Джордж» відзначив потужність Ерні Шейверса

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.