Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 червня 2024, 11:17
670
0

Жан ТРОНТЕЛЬ: «Зоря – це великий клуб з європейськими традиціями»

Новачок луганського клубу дав перше інтерв'ю

| Оновлено 29 червня 2024, 11:17
670
0
Жан ТРОНТЕЛЬ: «Зоря – це великий клуб з європейськими традиціями»
Сайт Зорі. Жан Тронтель

Новачок «Зорі» Жан Тронтель дав перше інтерв'ю у футболці луганського клубу.

«Перш за все, я дуже радий бути тут, приєднатися до такого сильного в Україні клубу, як «Зоря». Наразі я ще не встиг поспілкуватися зі всіма хлопцями, тому що приїхав тільки вчора надвечір.

Знаю, що «Зоря» – це великий клуб з європейськими традиціями. Готовий працювати та допомагати команді. Я слідкував за виступами «Зорі» в Лізі конференцій. Дивився гру проти «Гента». Всі казали, що «Зоря» - гарна команда, та часто грає в єврокубках.

Ми спілкуємось однією мовою з тренером Младеном Бартуловичем та гравцями Петаром Мічіним та Яковим Башичем. Гадаю вони допоможуть мені краще зрозуміти команду, партнерів, легше та скоріше адаптуватися. Вже розмовляв з Петаром, зараз поспілкуюся з тренерами. Тому, думаю, все буде чудово.

Частіше я граю на позиції правого захисника. Але також можу зіграти центрального захисника та справа в півзахисті. Дуже хочу зіграти якомога більше хвилин, допомагати перемагати для того, щоб бути кращими, ніж ми зараз є. Ну і звичайно, посісти місце десь нагорі турнірної таблиці».

24-річний гравець раніше захищав кольори клубу «Мура» Словенія. До цього виступав в клубі «Браво» Любляна. На його рахунку 132 матчі, 2 голи та 14 результативних передач.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.