Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3741
76

Карло НІКОЛІНІ: «Ціна на Судакова по кишені тільки клубам АПЛ»

Навіть невдалий Євро-2024, схоже, не змінив ситуації...

Карло НІКОЛІНІ: «Ціна на Судакова по кишені тільки клубам АПЛ»
Getty Images/Global Images Ukraine. Георгій Судаков

Екс-асистент спортивного директора «Шахтаря» Карло Ніколіні поділився думками щодо найближчого майбутнього хавбека «гірників» Георгія Судакова, а також впливу на його потенційний трансфер до одного з топ-чемпіонатів невдалого виступу збірної України на Євро-2024.

«Так, він не відзначився гольовими діями [на Євро-2024], але, як на мене, він зіграв три важливі гри, і проти Румунії, у першому матчі, який ми [збірна України] програли, він був єдиним, хто не здавався. У другому матчі проти Словаччини Судаков був важливим для перемоги, Бельгія показала спалахи кристального класу, тому що він створив для нападників дві чи три топові гольові можливості. І він сам на 91-й хвилині міг би дати інший поворот чемпіонату Європи. Нам доведеться зрозуміти, що не вийшло, але я думаю, Судаков може поїхати до Англії з огляду на те, що його ціна по кишені тільки для клубів Прем'єр-ліги», – сказав Ніколіні.

Цікаво, що у березні футбольний агент Микита Швець припускав, що після Євро-2024 ціна на Судакова може становити 150 мільйонів євро.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 76
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mac_Gyver
Змарнував купу моментів. Ліз у непотрібний обіграш. Обрізався неміряно. Головна помилка цього Євро. Квінтесенція цього провалу у одній особистості. Повсюду його розхвалюють. Хтось йому сказав що він Де Брюйне, і він реально у це повірив. Нічого з того не є правдою. Чи то він внешлюбний син Ахметова?
sania
"Єдиний,що не здавався" так потролити Судака ще треба вміти
Nikos
Ось і остаточно стало зрозуміло чому він грав всі три гри і то без замін. Привіт Реброву.
Harun Bakircioğlu
Не, об Англии после таких перформансов можете уже и не мечтать. Щас Арсенал будет пытаться скинуть Зинченко, а Мареска еще посмотрит на Мудрика, а больше лохов в Англии нет.
Boodya
Як то кажуть, харош п.здіти, нам всім транслювали євро і ми всі бачили його гру
Pavel_i_CO
Найкорисніше, що цей перекошений Мудаков зробив на Євро - це пульнув м'яч, в стилі свого дружбана-регбіста, на верхній ярус. Хоч комусь подарунок був)
anacreon
Співчуття Судакову. Він чесно хотів себе продати. Але вище голови не зміг пригнути.
На Євро провалився, бо там інші суперники. В АПЛ все виходить проти вересів і минаїв. Туди пас, сюди. А на Євро злі захисники все забирають.
Ніхто з ніякого АПЛ його не купить. Особливо після Мудрика. Ціна його 20 мільйонів. Середняк. А Шахтар хоче більше. Але ніхто не дасть, бо він не вартий тих грошей. Вже повірили, коли Мудрик викаблучувався в декількох матчах ЛЧ. А потім нічого не може в сильній лізі.
Тому буде Судаков сидіти до кінця контракту в УПЛ.
mist76
Єдиний хто не здався в першому матчі? Смішно це читати. 
PUMA
Владельцы,собаки с кличкой OtsoCity, вам на заметку!! 154 КУоАП, выгул собак без поводков и намордников или в не отведенных для этого местах, а также неуборка владельцем животного ее экскрементов во время пребывания животного в общественном месте, предусмотрена административная ответственность в виде предупреждения или наложения штрафа от 170 грн до 340 грн.
LexХХХ
Поїхати до АПЛ то він може, тільки ніхто вже за нього не даватиме 40 млн$ як колись Наполі.
Перець
Та всім вже пох куди Судакова продадуть
didora
Опять іде розкрутка гравця. Які 150 млн.??? Ви що з глузду з'їхали чи що??? Уже прирівнюють до Мбапе або Неймара. Так лупіть усі 200 млн. Може у АПЛ якогось дурака і найдете. Приклад із фільму: "сестра нет ли у вас какого нибудь дурака на примете" ("Не может бить" - фільм).
Saar
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 роблять із наших буратін "бразильців"😅😅😅😅 
Максим Колісник
Судаков страшенно сирий. Я хоч щось схоже на футбол побачив за останні 10 хвилин матчу з бельгійцями. Все. Сумніваюсь що його хтось захоче брати. 2 асисти в чемпіонаті України у складі найсильнішої команди чемпіонату це теж аргумент не на його користь
easterly
Ніколя, ти зробив мій день
DK1961
Да, и я не понял ржавый пост - может напомните кто хвалит Довбика и в восторге от Цыганкова? Врёте, прям как Трам
DK1961
Да чего уж там Англия... Пора такого блестящего мудакова натурализовать браузилам и срочно включить в свою сборную на Копа Америка
an52
Ух ти! Він "міг би дати інший поворот чемпіонату Європи"! Ну за "би" можна сміливо ціну в 500 млн ставити