Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1385
13

Олег ЯЩУК: «Ребров не в одній команді показав, що він хороший тренер»

Відомий український ексфутболіст оцінив виступ України на Євро-2024

Олег ЯЩУК: «Ребров не в одній команді показав, що він хороший тренер»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Ребров

Відомий український ексфутболіст Олег Ящук оцінив виступ національної збірної України на Євро-2024 та зокрема роботу головного тренера команди Сергія Реброва.

– Ребров після Євро дав підстави говорити про його заміну?

– Для кожного тренера результат є дуже важливим. Ребров не в одній команді показав, що він хороший фахівець. Нема підстав говорити про зміну тренера тільки тому, що Україна не вийшла з 4 очками.

– Як у цілому оціните виступ України на Євро?

– Завжди треба шукати позитив, особливо в такий час. Я б сказав, що за другий тайм проти Словаччини і матч з Бельгією команда показала, що коли хоче, може грати з будь-яким суперником. Це має надихати футболістів для подальшого зростання. В нас дуже хороший підбір футболістів, які вже з набутим досвідом рухатимуться вперед.

Раніше Олег Ящук прокоментував нічию між Україною та Бельгією (0:0).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Тренування в клубах і збірних має дещо різну специфіку.
Тренер, який показує хороші результати в клубі не факт, що покаже їх в збірній і навпаки
Nick.Grabowski
Помилкою Реброва - було погодитися очолити збірну України. Треба було їхати тренувати якийсь середній клуб в якомусь топ-чемпіонаті Європи. 
Тренувати збірну України - це дуже невдячна праця. Купа мильних та надутих зірок, за 30-70 млн, але на полі звичайні посередні гравці з посередньої індивідуальною грою.   
Ці надуті зірки мають якісь мега цінники та амбіції, які ніяк непов'язані з рівнем їх індивідуальної майстерності на полі. Керувати та мотивувати таких "зірок" важко. 
VIPsector1
Шевченко, дам тобі пораду. Замість того, щоб влаштовувати відмазування Реброва всілякими «ікспертамі». Подумай, власне. Цей обсер на твоїй совісті також, як і Реброва. Або ти його звільняеш, або він потопить пізніше і тебе. Є ще третій варіант. Піздуйте разом! 
Saar
Просто як тренер, він повинен був подивитись матчі Ла Ліги за участі Луніна, особливо у травні з Вільяреалом....,перш ніж ставити його в першому матчі з Румунією. Добре подивитись матчі з Мудриком....і прислухатися до англійських екс-футболістів і експертів, які критикуючи його весь сезон. Далі, подивитись статистику Судакова в Прем'єр Лізі і порівняти це з божевільною ціною, яку за нього хоче Шахтар. Цю статистику  мпє 60 % футболістів нашого чемпіонату! 
Тільки по всьому цьому, нормальний тренер не поставив би цих трьох в основу першого матчу!
Seryozha Ivanov
Не надо оправданий! Пусть уходит Ребров и докажет чего он стоит в 1-й лиге. А дальше посмотрим. Пусть начнёт с болота, как тренер!
Yauheni Saladounik
УХА-ХА-ХА!!! И за три минуты после свистка в матче против Румынии.
Mac_Gyver
Я би поки що залишив Реброва. Але лише поки не знайдеться краща кандидатура. Просто так звільняти аби звільнити не треба. Думаю, що  сам Ребров виключно клубний тренер.