Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 червня 2024, 12:56
704
0

Володимир ЛАПІЦЬКИЙ: «Підписати Краснопіра у Рух хотіли всі»

Спортивний директор «Руха» прокоментував підписання нападника «Оболоні»

| Оновлено 28 червня 2024, 12:56
704
0
Володимир ЛАПІЦЬКИЙ: «Підписати Краснопіра у Рух хотіли всі»
ФК Рух. Володимир Лапіцький та Ігор Краснопір

Спортивний директор львівського «Руха» Володимир Лапіцький прокоментував підписання нападника київської «Оболоні» Ігоря Краснопіра:

«Голи Ігоря, в тому числі й у ворота «Руха», привернули увагу нашого клубу і ми зацікавились ними. Він грає за молодіжну та олімпійську збірні України, перспективний футболіст, який відповідає всім критеріям, які необхідні гравцю, аби виступати за «Рух».

Ігор справив дуже приємне враження після особистого спілкування: скромний, врівноважений, спокійний та позитивний хлопець. Тепер йому слід проявити себе на полі, забивати голи та своїми діями приносити команді користь, аби довести, що він недарма знаходиться у «Руху», адже клуб повірив у нього. Думаю, в Ігоря є всі якості, щоб якісно проявити себе. Партнери по команді та тренери допоможуть йому продемонструвати свої найкращі якості та розкрити свій потенціал.

Підписати Краснопіра у «Рух» хотіли всі: засновник клубу, менеджмент, головний тренер, селекційний відділ – цей гравець зацікавив нас. Сподобалося, як він грав за свою колишню команду – київську «Оболонь» – та молодіжну збірну України. Ігор підходить «Руху» і я дуже радий, що коли ми вийшли на зв’язок з ним, то він також виявив бажання приєднатись до нас. Краснопір твердо заявив, що хоче грати за «Рух» і це ще більше переконало нас, що ми обрали саме того футболіста, який нам необхідний.

Контракт з Ігорем підписаний на п’ять років, втім не виключено, що якщо він добре проявить себе, то з часом відправиться на підвищення. Проте наразі рано про це говорити і йому слід добре проявити себе у «Руху». Зараз все залежить саме від гравця і як від Краснопіра, так і від усієї команди керівництво клубу зараз чекає хороших результатів. Зокрема, «Рух» має виступити щонайменше не гірше, ніж в попередньому сезоні. Наразі клуб сконцентрований на літніх зборах».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.