Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 28 червня 2024, 01:53
11998
41

Ребров звернувся до вболівальників після вильоту України з Євро-2024

Наставник головної команди країни вибачився за незадовільний результат

| Оновлено 28 червня 2024, 01:53
11998
41
Ребров звернувся до вболівальників після вильоту України з Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Ребров

26 червня у німецькому Штутгарті пройшов матч 3-го туру групи E Євро-2024 між збірними України та Бельгії. Матч завершився у суху нічию 0:0. У паралельному матчі Румунія та Словаччина зіграли 1:1. Україна посіла четверте місце у групі та вилетіла з Євро-2024.

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров звернувся до українських вболівальників через соціальні мережі та вибачився за незадовільний результат.

«Як команда, ми ставили для себе цілі та вірили в те, що ми здатні як мінімум виходити з групи в плей-оф раунди та змагатися за якомога дальній прохід на цьому Євро.

Знаю що саме це очікувала від нас і вся країна. Я дуже шкодую що ми не змогли досягти цього та подарувати вам більше позитивних емоцій, попри вашу підтримку та віру в нас.

Хоч ми провели 2 якісних поєдинки, де хлопці показали свої найкращі сторони та здобули 4 очки, саме завдяки першій, вкрай невдалій грі, ми змушені завчасно завершити наш виступ на Євро.

Прикро покидати турнір на цій стадії, знаючи, що ми були здатні на більше. Залишається тільки чекати та готуватися до осінньої Ліги Націй та майбутнього відбору на ЧС», – написав Ребров.

Оцініть матеріал
(110)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Беллью розповів, що Усик робитиме після перемоги над Ф'юрі
Бокс | 29 червня 2024, 18:06 0
Беллью розповів, що Усик робитиме після перемоги над Ф'юрі

Тоні підтвердив інформацію, що Олександр планує повернутися в крузервейт 

Німеччина – Данія – 2:0. Гроза не завадила німцям вийти у 1/4. Відеоогляд
Футбол | 30 червня 2024, 00:28 1
Німеччина – Данія – 2:0. Гроза не завадила німцям вийти у 1/4. Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти поєдинку ЧЄ

Коментарі 41
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола Захарченко
Притримуюсь думки , що потрібно було залишати біля керма збірної Петракова . В нього був авторитет серед гравців , як молоді , так і ветеранів , тактика гри на контратаках підходить нам більше всього. Пам'ятаю матч з Францією ( на той час чемпіонами світу ) під його керівництвом - зіграли в нічию , солідно і спокійно . Також пройшли шотландців в плей-офф до ЧМ в Катарі на їх полі абсолютно по грі . Не пощастило тільки з Уельсом , автогол Ярмоли та неоднозначне суддівство іспанця Матео Лаоса ...
Boodya
Я дуже вірив в команду до матчу з Румунією, але після дивився з розумінням, що це кінечна.
Але як то кажуть надія вмирає останньою і вчора в надії пропав пульс.
Багато чого можна написати, але найбільш, що кинулось в очі це відсутність вогню і духу в матчі з Румунією, який став для нас роковим, переоціненість деяких виконавців (неодноразово названих вже на цьому сайті), недооцінка румунів і недопрацювання тренера.
Що ж, в нас іншої збірної немає, тому будемо й далі вболівати за них (сподіваюсь роздутих зірок будуть уважніше переглядати перед тим, як викликати в збірну)
shoko
Щось я не побачив ніде  анонсованого у статті - "вибачився" )) Ребров дуже пихатий щоб реально вибачитися, як деякі з футболістів це зробили. Він тільки розповів про власні негативні емоції і сказав що буде працювати зі збірною далі. Тобто в анонсі підбрехали ))
Паваротті
заяву на стіл пиши ні одного матчу під твоїм керівництвом збірна файно не зіграла
Octopus
Хотел бы я сказать, что Реброва надо оставлять на Лигу Наций и делать выводы по ее результатам. Тот же Шевченко провалил отбор на ЧМ, а затем выиграл группу с Португалией на Евро и Лигу Наций, были в первом Дивизионе. Шевченко поднял нас с 35 на 24 место рейтинга ФИФА, многие футболисты улучшили свое положение в зарубежных клубах, а затем случился ковид и все пошло по... Но при Реброве нет и близко той игры, что была при Шевченко. Тогда сборная в основном играла, а не мучилась. Мне кажется, тренировать сборную не для Реброва. Нужно расходиться. Спасибо за выход на Евро!
Marcus
Цей буде триматися зубами
CAHbI4
Як команда, ви ЗАНАДТО повірили в свій вихід з групи. 
Владимир Дубовой
В отставку . Не надо нам извинений  . Надоело смотреть как команда мучается  . Ни какого даже намёка на игру, ни скорости ,ни движения, мяч ни ходит быстро , все решения читаются . Игроки скованные боятся ошибиться и это явно идёт от тренера. С Ребровым чемпионат мира нам не видать . Ошибка в выборе вратаря на первую игру -ошибка тренерского штаба. Задолбали эти динамоские сердца превращаются сборную в болото.
Выталкиватель парашутистов
Я перестал уважать Реброва как человека, после того, как его супруга по-пьяни , сбила на выезде с Киева на смерть человека, грубо нарушив ПДД. И как его адвокаты отмазывали эту преступницу, в итоге, сделав виноватым пострадавшую сторону. Он даже сейчас не признает себя виновным в провале на ЕВРО....Но, в итоге, он останется в сборной, он же лучший друг Андрюши, такого же глухаря, как и он сам....
doktor-q
Ботоферма налетіла. Якогось петракова сунуть.
Ні не буде без Реброва. Якщо б то диванні експерти. Галіма ботоферма. 
MrStepanovM .
ставили...вірили...шкодую...це все до 3,14зди! Сакартвело після поразки туркам змогло ж...
Bulba_sumkin
Блин, я думал он скажет «я устал, я ухожу» а он на ЛН еще метит🤦🏻🤦🏻🤦🏻
LexХХХ
Пропоную sport.ua провести опитування серед вболівальників цього сайту:
1) Залишити Реброва тренером збірної
2) Звільнити
3) По&іг
bolela11111
Щоб перемагати треба мізки, навички та яйця.. Збірна України — оберіть щось одне (крім мізків )
17031984aleks
Дякую збірній. Дякую гравцям та тренерам. Коли вигравали в боснійців та ісландців всі раділи і хвалили, а зараз паскудите. А в реальності нічого не змінилося, зіграли на своєму рівні. Таких збірних як Україна, зараз на мою думку 20. Десь везе нам, десь везе суперникам. Не забувайте, що на рівень спорту впливає сьогоденна ситуація в країні. 
Pavel_i_CO
Все норм. Дуже прикро не вийти з групи з 4-ма балами. А в збірній були пасажири, які грали на себе, а не на збірну...  Займалися продажем себе самого. Їх треба приструнити