Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 29 червня 2024, 15:39
38208
8

Сабо розповів, чому збірна України провалилась на Євро-2024

Національна команда не зуміла вийти з групи на ЧЄ

| Оновлено 29 червня 2024, 15:39
38208
8
Сабо розповів, чому збірна України провалилась на Євро-2024
Йожеф Сабо

26 червня у німецькому Штутгарті пройшов матч 3-го туру групи E Євро-2024 між збірними України та Бельгії. Матч завершився у суху нічию 0:0. У паралельному матчі Румунія та Словаччина зіграли 1:1. Україна посіла четверте місце у групі та вилетіла з Євро-2024.

Колишній наставник київського «Динамо» та збірної України Йожеф Сабо розповів, чому українська команда неуспішно виступила на чемпіонаті Європи 2024.

«У таких турнірах немає часу на розкачку, необхідно одразу викладатися на повну, з першої секунди демонструвати найкращі якості. А ще Євро, на мій погляд, продемонстрував відсутність лідера на полі, який здатний задавати темп, вести за собою партнерів, брати відповідальність, а якщо потрібно - і ризикувати.

Напередодні Євро в пресі писали, що ця збірна найсильніша за всі роки незалежності України. Але що ми побачили на ділі? Основний склад збірної, якщо і був такий у головах наших тренерів, не проглядався на полі. А спроба знайти оптимальні зв'язки вже під час турніру в Німеччині не дала потрібного результату – матчі йдуть один за одним і тут простір для роботи над помилками вкрай вузький.

На жаль, але результат відповідає продемонстрованій нашою командою грі», – розповів Сабо.

Оцініть матеріал
(219)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гарет САУТГЕЙТ: «Ми виросли як команда»
Футбол | 30 червня 2024, 04:01 1
Гарет САУТГЕЙТ: «Ми виросли як команда»

Тренер Англії поділився планами на поєдинок проти Словаччини

Аргентина – Перу. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024
Футбол | 30 червня 2024, 02:01 0
Аргентина – Перу. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nikos
Таким лідером міг стати Маліновський але наш боягузливий стратег зовсім не знає гравців власної команди, і скоріш за все не керував ними а вони ним.
Выталкиватель парашутистов
Дед как всегда частично прав. Надо еще было добавить о конфликте между игроками, игроками и тренерами, неопределенность с премиальными и т.д. А в целом - все правильно.
Xvalenok03
Похоже сабо прав.
Нет лидера в сборной. 
Голы это не показатель лидерства. 
Palmeiras
Позднее зажигание
D.Lanskoy
Все правильно розклав Сабо. І про тренерів і другий тайм, і про зав'язки, яких шукали приходу турніру, і про лідерство. Але при Сабо була сильна збірна, яка нікуди не вийшла. Правда, тоді було всього 16 команд, і ніякого окремого треку Ліги націй. І все одно це найбільше розчарування за всі роки - як Україна не пройшла словенців тоді
Александр Поляк
Сабо уважение,правдоруб
NemaScall
Подивіться на грузинів ! Приклад єдності на полі ! А в нас кожен вважає себе "зіркою" ! В таких "зіркових" командах потрібен лідер , наш Кріш , Мессі, Кроос, та хто завгодно. Як такого не знаходиться -лідер має бути тренер. Наш СС провалив перший матч. Все. Не думаю,  що Реброва треба міняти. Кращого не знайти. Хіба Ярмоленка.