Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 червня 2024, 17:33
9542
2

У Чорноморець на перегляд приїхали два футболісти

Після відходу Григорчука на команду очікують зміни

| Оновлено 27 червня 2024, 17:33
9542
2
У Чорноморець на перегляд приїхали два футболісти
ФК Прикарпаття. Андрій Хома

Цього літа одеський «Чорноморець» зіткнувся із черговою кадровою проблемою, яку після переходу головного тренера Романа Григорчука до бакинського «Нефтчі» доведеться вирішувати його послідовнику. У багатьох футболістів закінчились терміни контрактів, а у деяких підійшли до завершення орендні угоди. У зв’язку з цим одеську команду залишило півтора десятка гравців, частина з яких – легіонери.

Після виходу з відпустки до занять приступила невеличка група футболістів, які були у заявці у весняній частині минулого чемпіонату, низка резервістів із «Чорноморця» U-19 та незначна кількість новачків. Із представників команди зразка сезону-2023/24 залишились Володимир Салюк, Віталій Єрмаков, Олександр Васильєв, Йон Шпорн, Артем Присяжнюк і Андрій Штогрін.

Крім двох повноцінних новачків – воротаря Артура Рудька та захисника Богдана Бутка – в розташуванні одеської команди знаходяться також двоє гравців на перегляді. Ними є уродженці Івано-Франківщини 20-річний захисник Ернест Романчук та 22-річний нападник Андрій Хома. Перший з них у минулому сезоні захищав кольори «Дебрецена-2», який виступає у третьому дивізіоні угорського футболу, а другий грав у першій лізі за івано-франківське «Прикарпаття» (забив 14 мячів у 27 матчах).

Очікується, що найближчим часом у «Чорноморці» з’являться чергові потенціальні новачки, серед яких будуть переважно футболісти з нижчих ліг.

Перший контрольний матч оновлювана команда «моряків» проведе 29 червня. У ролі спаринг-партнера виступить одеський «Реал Фарма».

Раніше ми повідомляли, що Юрій Максимов прокоментував «смерть» «Дніпра-1» та чутки про перехід в «Чорноморець».

Оцініть матеріал
(58)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
 Интересно, а сколько в команде Черноморец игроков, которые родились в Одессе, и прошли школу Черноморца с юношеских команд? Пару человек будет?  Легионеры ведь никогда не будут рубиться на поле за чужой для них город и им глубоко наплевать, что о них будут думать фанаты Черноморца и простые болельщики.... Не везет Черноморцу последние годы. Но для этого, наверное, есть причины, о которых мы не знаем....
alex belogubko
а где Любомир Кузик  в основу его вместо брата