Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 28 червня 2024, 00:39
1987
12

Тарас СТЕПАНЕНКО: «З такою командою є великі шанси поїхати на ЧС»

Хавбек збірної України – про майбутнє команди Сергія Реброва

| Оновлено 28 червня 2024, 00:39
1987
12
Тарас СТЕПАНЕНКО: «З такою командою є великі шанси поїхати на ЧС»
УАФ. Тарас Степаненко

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко підбив підсумки виступів команди на Євро-2024 і оцінив подальші перспективи «синьо-жовтих»:

«Ці ігри показали, що зараз ти без бажання, концентрації та максимальної самовіддачі нікого не обіграєш. Якщо дивитись матч з Румунією, Словаччиною та Бельгією – це небо і земля. Думаю, зараз багато хлопців сидить, так само як і я, і думає: «Чому я не грав так з румунами?». Для мене це, якщо чесно, великий біль. У мене цього часу вже немає, а у них – є.

Це гіркий досвід, який, якщо у них є розум повинні обміркувати, обговорити, і вже на наступний мундіаль… Я думаю, що з такою командою у нас є великі шанси поїхати на чемпіонат світу. Ми провалили гру з румунами, тому що не були командою. Ми грали індивідуально і це стало вирішальним».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
На этот ЧМ шансы поехать выше чем обычно, но не потому что наши хорошо играют. Мест стало банально больше в связи с расширением до 48 команд. От Европы теперь 16 команд. Учитывая то, что в сравнении с Евро -8 участников, а мы если что на Евро заскочили последней тройкой, то еще один ЧМ без нас будет или как? Как с такой игрой на что-то можно претендовать? Сегодня мы играем, завтра не играем. Все больше склоняюсь к тому, что нашим футболистам это не нужно. Какие такие ваши чемпионаты, они выросли на других ценностях. Играть на великих турнирах не является для них ценностью. Большинство игроков даже не назовет звезд прошлого, не знает футбольной истории. Евро было просто увеселительной прогулкой и денег немного капнуло. Все.
Vitaliy Shevchenko
Скільки можна пиз...ти про досвід? Це що перший раз ви так обсираєтесь? Після Австрії таке уже було...Після П.Ірландії було....Так ви навіть на даний турнір пролазили. Казали що матч з Боснією не повториться. А з Ісландією уже мало що змінилось.
turist86
"Ці ігри показали, що зараз ти без бажання, концентрації та максимальної самовіддачі нікого не обіграєш...Це гіркий досвід..."
Гіркий досвід вже був - на Євро-2016. Чому за 8 років не зробили висновків?
OLDTROLL
З командою - так, але вже не з цим тренером, бо це тренер 2-го тайму і ліквідації помилок при допущених в першому!
Сміх
Я це чую ще з 90хх. Ну от тепер ми ух! Наша мета 2002!
Ви середняк. Іноді трохи краще, а частіше гірше.
На Євро вийши - і на тому дякую.
TarasTaras94
Стосовно ж наших ветеранів. Дякую за роки у збірній, але це Євро показало, що їм пора йти, вони вже не допомагають, а тягнуть команду вниз. Вчора вийшли на менше ніж пів години і все рівно не встигали
fifa2020
Але не з таким тренером! Шанси після Євро дуже впали поїхати на ЧС, тому що австрійці скоріше за все випередять нас в рейтингу фіфа і ввійдуть в топ-12 серед європейських збірних і заберуть останню путівку в перший сіяний кошик у нас!
Saar
Так. Але з іншим тренером. Думати потрібно, а не недооцінювати румунів! Ще: нівякому разі не брати Луніна, Мудрика, Судакова і Матвієнка!!!