Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
300
0

Жоау ФЕЛІКС: «Сподіваюсь, що зможу допомогти команді»

Нападник збірної Португалії поділився очікуваннями від матчу проти Грузії

Жоау ФЕЛІКС: «Сподіваюсь, що зможу допомогти команді»
УЄФА. Жоау Фелікс

Нападник збірної Португалії Жоау Фелікс поділився очікуваннями від матчу 3-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Грузії:

«Я не хочу запалювати петарди перед вечіркою, але сподіваюся бути в основі. Я вірю в Роберто Мартінеса так само, як і він в мене. Він виділив час для розмови зі мною, і я чітко дав зрозуміти, що буду тут, щоб допомогти команді, коли вона цього потребуватиме.

Для гравця нічого не змінюється протягом однієї гри, за десять хвилин чи півгодини. Це накопичення ігор, але очевидно, що завтрашній день важливий, тому що це чемпіонат Європи, і всі будуть дивитися. Це буде особлива і хороша гра. Я сподіваюся бути там, щоб допомогти.

Всі 26 гравців хочуть потрапити в стартовий склад. Вибір за тренером. Для мене і для всіх, хто може грати, це можливість показати, що на нас можуть розраховувати, що ми можемо бути в старті і що ми тут, щоб допомогти. Це хороша можливість для всіх.

Ми знаємо сильні сторони Грузії. Ми знаємо, що вони роблять добре, а що погано. Це дуже бойова команда, і вони будуть грати до останньої хвилини».

Матч Грузія – Португалія відбудеться 26 червня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.