Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1090
0

Роберто МАРТІНЕС: «Не варто зупиняти Роналду»

Головний тренер збірної Португалії поділився очікуваннями від матчу проти Грузії

Роберто МАРТІНЕС: «Не варто зупиняти Роналду»
УЄФА. Роберто Мартінес

Головний тренер збірної Португалії Роберто Мартінес поділився очікуваннями від матчу 3-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Грузії:

«Чесність має велике значення. Це важлива гра, тому що результат вирішить, хто пройде, а хто не пройде в плей-оф. Грузія провела дуже цікаве Євро. Вони могли перемогти Чехію з останнім ударом в тій грі. Вони були дуже конкурентоспроможними проти Туреччини. Нам потрібно продовжувати демонструвати таку ж зосередженість і перемагати.

Роналду? Його сезон був дуже послідовним, і він грав кожну гру, отримуючи багато хвилин. Якщо він хоче підтримувати конкурентний темп, не варто зупиняти його зараз, а потім повертати у склад через шість днів. Він вийде на поле у старті.

Наша увага зосереджена на цій грі. Суперники в 1/8 фіналу для нас не важливі: вони будуть важливі в день наступного матчу. Грузія мене здивувала. Потрапити на Євро нелегко, і вони дали нам чудовий урок. Вони мають чудову контратакувальну здатність і фантастичних індивідуальних виконавців.

Кожен тренер відрізняється від інших. Протягом своєї кар'єри я зустрічав менеджерів, які починали зі створення тактики, а потім знаходили гравців, які їй відповідали. Ця збірна Португалії любить володіти м'ячем. У нас є команда, здатна створювати моменти, швидко захищатися. Для нас важлива тактична гнучкість. Мені це подобається.

Я надзвичайно пишаюся тим, що треную Португалію. Я багато дізнався про те, що національна збірна означає для португальських вболівальників. Я відчуваю велику відповідальність і дуже пишаюся тим, що очолюю цю команду».

Матч Грузія – Португалія відбудеться 26 червня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.