Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 26 червня 2024, 13:27
2942
3

Ексгравець збірної України назвав обов’язкову умову для успіху з Бельгією

Тарас Михалик сподівається на перемогу «синьо-жовтих»

| Оновлено 26 червня 2024, 13:27
2942
3
Ексгравець збірної України назвав обов’язкову умову для успіху з Бельгією
УАФ

26 червня національна збірна України з футболу проведе вирішальний поєдинок групового раунду чемпіонату Європи в Німеччині – з бельгійцями.

Колишній гравець збірної України Тарас Михалик ексклюзивно для Sport.ua розповів, за яких умов підопічні Сергія Реброва зможуть досягти позитивного результату:

«Я налаштований доволі оптимістично. Думаю, що в української збірної будуть непогані шанси пройти далі, якщо не пропустять в перші 20 хвилин. Слід бути максимально сконцентрованими, бо в бельгійців є кому забивати. Я дуже хотів би помилитися, але думаю, що в паралельному матчі словаки та румуни зіграють між собою внічию, що дозволить їм пробитися до наступного раунду. Тому підопічним Сергія Реброва нічого не залишається, як грати тільки на перемогу. Що може допомогти досягти потрібного підсумку? Передусім, зразкова ігрова дисципліна, в українців кваліфікований тренерський штаб, сподіваюся, що буде взято на озброєння правильну тактику й хлопцям залишається тільки виконати установку. Чудово розумію, що взяти гору буде дуже складно, але треба.

Також кортить, аби Фортуна була на нашому боці, бо у вирішальних поєдинках дуже багато залежатиме від того кому вона посміхатиметься», – впевнений Михалик.

Раніше повідомлялося, що букмекери виставили котирування на матч Україна – Бельгія.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Як же ви, "експерти", забембали тією фортуною! У нас на Євро-2020 виключно через допомогу фортуни взагалі вийшли з групи. На це Євро потрапили найперше через фарт, бо з Боснією тупо пощастило, а скільки ще удачі було у відбірній групі, коли постійно відігравалися з аутсайдерами. Ми колись на власні сили будемо розраховувати чи ні?