Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
2290
3

Головний тренер Румунії: «Ми хочемо виграти групу»

Едвард Йорданеску запевняє, що його команда буде в плей-оф

Головний тренер Румунії: «Ми хочемо виграти групу»
Getty Images/Global Images Ukraine

Головний тренер збірної Румунії Едвард Йорданеску поділився очікуваннями від матчу проти команди Словаччини на Євро-2024.

«Це історичний момент для збірної. Це найбільший момент у нашій кар'єрі, і ми ставимося до нього з пристрастю і почуттям відповідальності. У цієї команди є своя ідентичність. Ми повернули собі гідність і змінили світогляд уболівальників. Наші хлопці повернули вболівальників на трибуни.

Наша мета – пробитися в плей-оф. Ми хочемо виграти групу, посівши перше місце. Але найголовніше – пройти далі. Усі мої зусилля будуть спрямовані на те, щоб вийти з цієї групи.

Нам протистоїть потужна команда, яку я щиро поважаю і захоплююся її організацією. Але ми готові показати свою силу. У нас є свій підхід до справи. У нас є деякі недоліки, наприклад, на один день менше часу на відновлення, але ми не думаємо про те, наскільки ми втомилися. Головне – грати від щирого серця, бути дисциплінованими, ефективними і пройти далі», – сказав Йорданеску.

Зазначимо, що Румунія вийде в 1/8 фіналу з першого або другого місця, якщо уникне поразки від Словаччини. Румуни не зможуть вийти в плей-оф, якщо програють, а Україна уникне поразки.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Xvalenok03
Зачем выигрывать?
Даже ничья выводит в плей-офф.
Nick.Grabowski
В нас одна з слабших груп на цьому Євро, якщо Румунія хоче вигравати 1е місце.