Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 червня 2024, 05:49
4408
1

ПРОБЕЖ: «Не можна вказувати Левандовськи, як пробивати пенальті»

У матчі 3-го туру групи D Євро-2024 Франція та Польща зіграли внічию

| Оновлено 26 червня 2024, 05:49
4408
1
ПРОБЕЖ: «Не можна вказувати Левандовськи, як пробивати пенальті»
УЄФА. Міхал Пробеж

Увечері 25 червня відбулися матчі 3 туру групи D Євро-2024. Франція та Польща зіграли внічию (1:1).

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Головний тренер збірної Польщі Міхал Пробеж прокоментував гру так:

«Це був важкий турнір. Ми хотіли продовжувати і були готові лишитися довше. Ми провели хорошу гру, показали хороше шоу, незважаючи на таку спеку. Там ледве можна було дихати. Були моменти у матчі, коли ми грали досить добре, але нам потрібна краща структура. Нам потрібно, щоб наші найкращі гравці грали стабільно, тиждень за тижнем»

Я хотів би подякувати вболівальникам за те, що вони сьогодні виявили активність, незважаючи на те, що ми вилетіли. Ми боролися до кінця, і у нас було кілька справді хороших моментів – саме так я хочу грати у футбол. Хочу подякувати гравцям за їхню відданість справі – шкода, що ми не змогли пройти до плей-оф. Прикро, що нам доводиться залишати турнір.

Техніка пенальті Левандовськи? Не важливо, як він забиває. Він відпрацьовує це на тренуваннях. Не можна вказувати гравцю, який забив 600 голів, як пробивати. Вибір Скорупськи? Він стабільно виступав за збірну протягом восьми років, завжди допомагав, завжди був відданий справі та заслужив свій шанс. Те, як він грав сьогодні, підкреслює це».

Воротар збірної Польщі Лукаш Скорупськи:

«Я завжди хочу бути готовим. Я не мав багато шансів у збірній Польщі, незважаючи на те, що я в команді вже багато років. Думаю, сьогодні я показав, що якщо Щенсни вирішить завершити кар'єру, то готовий бути першим номером.

Я дізнався, що гратиму, два дні тому на тренуванні. Тренер запитав мене, чи я готовий, зазначивши, що я граю в Серії А за команду, яка пройшла кваліфікацію до Ліги чемпіонів. Я сказав йому, що готовий, що завжди хочу бути готовим. Думаю, я відплатив за його віру в мене».

Півзахисник збірної Польщі Якуб Модер:

«Ми не пройшли групу, тому, звісно, ​​ми незадоволені. Але я думаю, що ми можемо винести багато позитивного з цього турніру. У нас є талановиті гравці, й ми можемо побудувати хорошу команду на майбутнє. Сьогодні Лукаш Скорупськи показав приголомшливе виступ, довівши, що навіть якщо Войцеха Щенсни немає, ворота все ще в надійних руках».

Нападник збірної Польщі Роберт Левандовськи:

«Цей Євро показав нам, що не треба боятися, граючи проти більш авторитетних команд. Ми можемо досягти успіху. Ми намагалися грати у футбол проти Нідерландів, а тепер і проти Франції. Це добрий урок на майбутнє. Франція – один із фаворитів на перемогу в Євро-2024, тому ми маємо цінувати цей результат.

Думаю, якби ми набрали одне очко у першій грі проти Нідерландів, то могли б сподіватися на щось більше. Але, на жаль, ми почали з двох поразок і це було вирішальним фактором. Але я щасливий. Сьогодні ми добре зіграли не лише тому, що це була гра проти Франції, а й тому, що ця гра була особливою завдяки нашим уболівальникам, які надали нам приголомшливу підтримку».

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Поляк
Каждый раз,после
 вылета,такие басни рассказывают)
Все дело в мастерстве