Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 червня 2024, 04:08
329
0

КУМАН: «Це була дуже погана гра. Ми часто втрачали м'яч без необхідності»

Головний тренер Нідерландів прокоментував поразку від Австрії

| Оновлено 26 червня 2024, 04:08
329
0
КУМАН: «Це була дуже погана гра. Ми часто втрачали м'яч без необхідності»
УЄФА. Рональд Куман

25 червня у Берліні пройшов матч 3-го туру групи D Євро-2024 між командами Нідерландів та Австрії (2:3)

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Головний тренер збірної Нідерландів Рональд Куман прокоментував поразку:

«Ми розпочали матч дуже погано в багатьох аспектах, суперник мав багато можливостей. Ми не були агресивними і не створювали достатнього тиску на суперника.

Ми маємо брати на себе відповідальність на полі. Ми не заслужили кращого результату. То була дуже погана гра. Ми не контролювали хід матчу на початку, а потім грали трохи краще. Ми мали кілька моментів, але нас покарали за помилки.

Звичайно, я очікував, що австрійці гратимуть енергійно, але я також очікував, що ми почнемо матч краще. Ми були недостатньо агресивними, наш захист не був правильно розставлений, і ми занадто часто втрачали м'яч без необхідності.

Заміна Вермана на 35-й хвилині? Після півгодини гри це не надто вдалий момент, але мені потрібно було щось зробити, щоб змінити ситуацію. Щоб розкачати команду. На жаль, це означає жертву гравця, але так воно і є.

Перед матчем ми знали, що якщо фінішуємо третіми, у наступному раунді ми отримаємо у суперники у плей-оф сильну команду. Зачекаємо та подивимося, що буде».

Нападник збірної Нідерландів Коді Гакпо:

«Вони почали дуже добре, дуже гостро та сильно в єдиноборствах. А ми – ні. У першому таймі вони були у грі на відміну від нас. Все трохи змінилося у другому таймі. Ми вийшли з роздягальні та заграли краще, але цього було недостатньо.

Як грала Австрія? Я не сказав би, що ми були здивовані, бо знали, що таке може статися. Але не були у боротьбі із самого початку. Винні лише ми самі».

Очевидно, були й хороші моменти. Ми забили двічі. Але це єдиний позитив, який ми можемо винести із гри. Як я вже казав, сьогодні наш футбол був недостатньо хорошим».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.