Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
|
862
0

Венесуела – Мексика. Прогноз і анонс на Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Венесуела – Мексика. Прогноз і анонс на Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine

27 червня на «СоФі Стедіум» пройде матч 2-го туру Копа Америка, в якому збірна Венесуели зустрінеться зі збірною Мексики. Поєдинок розпочнеться о 04:00 за київським часом.

Венесуела

Команда вже традиційно вважається одним із головних аутсайдерів американського футболу. Досить сказати, що вона ухитрилася так жодного разу і не вийти на чемпіонати світу, за всю свою історію – унікальна невдача для регіону, який широко представлений на мундіалях. Але минулої осені, під керівництвом Батисти, винні несподівано толково стартували: лише одна поразка, від Колумбії у першому турі на виїзді, перемоги з Парагваєм та Чилі вдома, і три нічиї, у тому числі й у Бразилії. Щоправда, у 2024-му товариські ігри були вже куди скромнішими: 1:2 з Італією, 0:0 з Гватемалою. Починаючи Копу, з Еквадором, номінальний аутсайдер пропустив гол у роздягальню. Але в другому таймі примудрився з інтервалом у десять хвилин відповісти парою своїх м'ячів, після чого цілком упевнено втримав цю перевагу, хоча грати залишалося понад чверть години.

Ставки на матч Венесуела – Мексика

Мексика

Збірна шокувала у Катарі. Вона їхала туди, щоб переписати історію виступів на чемпіонатах світу, втомившись вилітати в 1/8 фіналу. Що ж, бажання здійснилося, але це навряд чи потішило: взагалі не вийшли із групи. Втім, після цього Ель Три встигли виграти Золотий кубок і дійти до фіналу Ліги Націй, показавши, що залишаються серед лідерів КОНКАКАФ. Зараз є шанс помірятися силами з представниками Південної Америки. У товариських іграх були влітку переважно невдачі: мінімально обігравши Болівію, поступилися розгромно Уругваю 0:4 та з боями Бразилії 2:3. На турнірі починали з Ямайкою, і довго не могли нічого до ладу вдіяти. Добре, що у складі був Артеага, що в середині другого тайму таки розпечатав суперника.

Статистика особистих зустрічей

В 11 очних поєдинках винні виграли лише одного разу при семи поразках гранду з Північної Америки.

Прогноз

GGBET схильні чекати другої перемоги Ель Три. Але вони прагматичні, а їхній суперник і зовсім піде в оборону. Чекаємо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,61).

Прогноз Sport.ua
Венесуела
27 червня 2024 -
04:00
Мексика
Тотал голів менше 2.5 1.61 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.