Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 червня 2024, 08:50
3439
2

Чи поїде у Нефтчі? Перше тренування Чорноморця пройшло без Григорчука

Головний тренер одеської команди отримав запрошення з Азербайджану

| Оновлено 26 червня 2024, 08:50
3439
2
Чи поїде у Нефтчі? Перше тренування Чорноморця пройшло без Григорчука
ФК Чорноморець. Роман Григорчук

Раніше перше після відпустки тренування одеського «Чорноморця» проходило у присутності вболівальників, але вже тривалий час це відбувається за «зачиненими дверима». Не стало винятком і перше заняття «моряків» у міжсезоння, яке пройшло 25 червня на клубній базі у Совіньоні.

Як стало відомо Sport.ua, на ньому був відсутній головний тренер Роман Григорчук, контракт якого з одеським клубом завершується через 5 днів, 30 червня. Не було на тренуванні й його найближчого асистента Михайла Савки, котрий працює разом з Григорчуком ще з першої каденції у «Чорноморці».

За їхньої відсутності тренування проводили двоє давніх помічників головного тренера – Степан Матвіїв і Андрій Глущенко, а також колишній гравець команди «моряків» Сергій Політило, на якого покладено обов'язки виконувати тренерські функції. Останнім часом він був футболістом одеських аматорських клубів «Титан» і «Атлетик», у складі яких виступав ще у цьому році.

Відсутність Григорчука пов'язана з двома причинами. Одна з них стосується питань можливої пролонгації контракту з «Чорноморцем», а інша – з отриманням пропозиції стати біля керма найвідомішого клубу Азербайджану – бакинського «Нефтчі». Який саме клуб тренуватиме у найближчому майбутньому Роман Григорчук – стане відомо незабаром.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
надо приглашать Максимова а ГРИ пусть валит куда хочет--18 проигрышей это что тренер
Выталкиватель парашутистов
А как он думает слинять в Баку? Ведь он призывного возраста и должен защищать свою страну. Или за 15 штук баксов купит погранцов на пропускном пункте? Брони-то у него нет, данные 100 процентовые.