Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
|
1664
0

Чилі – Аргентина. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Чилі – Аргентина. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Ліонель Мессі

26 червня на «Чілдренс Мерсі Парк» пройде матч 2-го туру Копа Америка, в якому збірна Аргентини зустрінеться зі збірною Чилі. Поєдинок розпочнеться о 04:00 за київським часом.

Аргентина

Команда зараз на піку, адже привезла до Сполучених Штатів два титули – і розпочала захист регіонального золота. У новому циклі вже була осічка у вигляді домашньої поразки Уругваю Марсело Б'єлси. Але вона залишалася єдиною: вигравши всі 5 інших поєдинків кваліфікації, підопічні Скалоні очолили турнірну таблицю. Також альбіселестес демонстрували стовідсоткові результати у товариських матчах, щоправда, там були й суперники прості: так, міцний Еквадор (але там і 1:0 було), Сальвадор, Коста-Ріка, Гватемала. Стартуючи на Копі, з Канадою не особливо поспішали та почали забивати лише після перерви. Втім, підсумком все одно стала солідна, гросмейстерська перемога з підсумковим рахунком 2:0.

Ставки на матч Аргентина – Чилі

Чилі

Збірна переживає затяжну кризу. І не схоже, що вона закінчиться у цьому циклі. Принаймні у кваліфікації на чемпіонат світу Ла Роха стартувала вже звично погано. Виграти вийшло тільки у кризового Перу, та з Колумбією та Парагваєм закінчили лише нульовими нічиїми. Так, у 2024-му році вдалося додати - розгромили з однаковим рахунком 3:0 Албанію в березні та Парагвай у червні, та й із Францією вийшли гідні 2:3. Але це були зустрічі в товариському форматі. Починаючи Копу з добре знайомим (і більш ніж важливим для себе персонально) суперником, перуанцями, команда багато в чому розчарувала. У такій групі треба було брати максимум із скромними інками, а на справі все закінчилося нульовою нічиєю.

Статистика особистих зустрічей

У 2019-2021 чилійці тричі примудрялися із грандом зіграти внічию. І лише у січні позаминулого року альбіселестес вирвали перемогу 2:1 на виїзді.

Прогноз

GGBET не чекає інтриги від цієї пари і вірять у легку перемогу Мессі та компанії. Але підопічні Скалоні теж досить прагматичні, так що використовуємо для ставки варіант з тоталом менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,76).

Прогноз Sport.ua
Чилі
26 червня 2024 -
04:00
Аргентина
Тотал менше 2.5 1.76 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.