Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
|
1263
0

Перу – Канада. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Перу – Канада. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine

26 червня на «Чілдренс Мерсі Парк» пройде матч 2-го туру Копа Америка, в якому збірна Перу зустрінеться зі збірною Канади. Поєдинок розпочнеться о 01:00 за київським часом.

Перу

Команда на позаминулому чемпіонаті світу нарешті змогла зіграти. А у наступній кваліфікації вилетіли на порозі турніру, програвши міжконтинентальний плей-оф. Але нинішній цикл не задався геть-чисто. Збірна стала найгіршою в осінньому відрізку кваліфікації: жодного разу не вдалося виграти, більше того, лише двічі, з Парагваєм та Венесуелою, були хоча б нічиї. Після цього головним тренером став Фоссатті і це принесло довгоочікуване перетворення. Інки обіграли Нікарагуа, Домініканську республіку, Сальвадор і лише з Парагваєм зіграли внічию. Щоправда, все це у товариському форматі. На Копі з Чилі стартували, так і не забивши жодного голу – на відміну від видовищного Євро, головний турнір Нового Світу приніс 0:0 вже у другому поєдинку.

Ставки на матч Перу – Канада

Канада

Збірна вийшла на довгоочікуваний пік останніми роками. Вона змогла пробитися на чемпіонат світу, щоправда, на ньому вже нічого не показавши. Та й надалі були явно скромні, недостатні результати навіть на регіональному рівні. На Золотому Кубку була лише одна перемога та виліт у чвертьфіналі, на тій же стадії закінчили і місцеву Лігу Націй, поступившись Ямайці. Так, право зіграти на Копа Америка здобули впевнено, через 2:0 з Трінідад та Тобаго. Але контрольні поєдинки принесли 0:4 з Нідерландами, щоправда, згодом була нульова нічия з французами. На турнірі Альфонсо Девісу та компанії довелося стартувати проти фаворита, Аргентини. Там не вдалося нав'язати володарю титулу якусь боротьбу - у підсумку альбіселестес оформили 2:0 на свою користь.

Статистика особистих зустрічей

Єдиний поєдинок між цими збірними припав на 2010 рік. Тоді в товариській зустрічі явно сильнішими, 2:0, були інки.

Прогноз

GGBET вважає, що тут фаворитами будуть номінальні гості. Щоб досягти успіху і вийти в плей-оф, такого суперника потрібно обігравати, і повіримо, що у канадців це вийде (коефіцієнт – 2,3).

Прогноз Sport.ua
Перу
26 червня 2024 -
01:00
Канада
Перемога Канади 2.30 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.