Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 25 червня 2024, 01:52
349
1

Ральф РАНГНІК: «Нідерланди – настільки ж сильний суперник, як і Франція»

Тренер збірної Австрії – про матч третього туру Євро-2024

| Оновлено 25 червня 2024, 01:52
349
1
Ральф РАНГНІК: «Нідерланди – настільки ж сильний суперник, як і Франція»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ральф Рангнік

Головний тренер збірної Австрії Ральф Рангнік поділився очікуваннями від матчу третього туру Євро-2024 проти Нідерландів (25 червня, 19:00):

«Нідерланди — настільки ж сильний суперник, як і Франція. Може, трохи слабший, тому що у французів країна більша. Нідерландці грають на дуже високому рівні, але я хочу бачити відрізки, в яких ми домінуємо. Треба зіграти в інтенсивний силовий футбол. Тоді зможемо показати, на що ми здатні.

Таке відчуття, що нідерландці продовжують грати так, як грали за часів Кройфа — вертикально та широко. У завтрашньому матчі важливу роль зіграють підбирання та відскоки.

Я б вважав за краще перше місце у групі, але нам треба перемагати та сподіватися на поразку Франції, що малоймовірно. Щоб посісти друге місце, нам просто потрібно перемогти. Ми хочемо зробити свою роботу, тому будемо дивитися, як зіграють інші команди.

Коли мене призначили головним тренером, Марко, можливо, подумав, що йому буде непросто. Але я бачив все інакше. Тому він вийшов у стартовому складі на важливу гру проти Польщі та забив важливий гол. Він ключовий гравець у нашій команді. Можливо, він вже не такий швидкий, щоб грати на флангах, але в нього є всі якості, які необхідні центрфорварду».

Олег Дідух Джерело: УЄФА
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
Скоріше за все 3 місце