Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
602
0

Лучано СПАЛЛЕТТІ: «Такі ігри можуть змінити нашу історію»

Головний тренер збірної Італії поділився очікуваннями від матчу проти Хорватії

Лучано СПАЛЛЕТТІ: «Такі ігри можуть змінити нашу історію»
УЄФА. Лучано Спаллетті

Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті поділився очікуваннями від матчу 3-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Хорватії:

«Такі ігри можуть змінити нашу історію. Ми відібрали гравців, які, на нашу думку, прагнуть бути тут і змагатися, і готові грати у таких важливих іграх, як ця. Очевидно, що мені не сподобався наш виступ проти Іспанії. Навіть якщо це було боляче, я сподіваюся, що ми винесли з цього уроки. Ми витратили занадто багато енергії, ганяючись за м'ячем проти Іспанії. Проти Албанії ми грали в зовсім іншу гру. У нас був однаковий план на обидва матчі, але в одній грі нам вдалося зробити те, що ми хотіли, а в іншій – ні.

Хорватія – чудова, дуже досвідчена команда. Ми повинні бути налаштовані на те, щоб відчути, коли потрібно прискорити темп гри, а коли заспокоїтися і контролювати м'яч. Я припустився помилки, не зробивши деяких змін між першою та другою іграми. Так що цього разу, думаю, мені потрібно зробити деякі зміни. Нам потрібно буде змінити наше ставлення, нам потрібно буде більше інтенсивності та стійкості. Ми намагатимемося бути більш твердими і не ризикувати, не давати їм шансів завдати нам шкоди. Але це буде нелегко, тому що є багато способів, якими вони можуть це зробити.

Ми віримо, що зробили все, що могли, щоб мати право на таку вирішальну гру, як ця. Такі поразки, як від Іспанії, завдають болю навіть найуспішнішим командам. Все, що ми можемо зробити, це спробувати відреагувати. Це можна зробити, віддаючи себе в кожен момент гри.

Досвід хорватів? Він є важливим фактором у подібних іграх, але у нас він теж є. І ми свіжі, у нас є молодь, у нас є власні ідеї. Очевидно, що досвід подібних матчів у минулому дає вам певний спокій у плані того, в який футбол ви повинні грати».

Матч Хорватія – Італія відбудеться 24 червня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.