Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 червня 2024, 19:24
1434
0

Маліновський дав оцінку нинішньому рівню УПЛ

Український легіонер – про чемпіонат України

| Оновлено 24 червня 2024, 19:24
1434
0
Маліновський дав оцінку нинішньому рівню УПЛ
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

Півзахисник італійського клубу «Дженоа» Руслан Маліновський поділився думкою про Українську Прем'єр-лігу, у сезоні-2023/2024 якої бронзу виборов «Кривбас» під керівництвом Юрія Вернидуба, у якого хавбек свого часу грав.

«Чи радий я, що «Кривбас» Вернидуба став бронзовим призером УПЛ? Звичайно, дуже радий. Чемпіонат України зараз більш рівний, і те, що він вийшов у єврокубки з командою, яка грає в такий самий футбол плюс-мінус, як і «Зоря», – дуже пресингуючий, дуже динамічний. Тому я дуже радий за нього, що в нього вийшло вийти знову в єврокубки.

Рідний Житомир, рідне «Полісся»? Також радий, але багато ще попереду, потрібно працювати, звісно. Інвестували багато в команду, тому сподіваємося, що наступний сезон буде набагато кращим.

Загальний рівень УПЛ? Деякі матчі дивлюся. Більш рівний. Звісно, не такий рівень, як до цього був, але ми бачимо, що «Карпати» зараз піднімаються, будуються якісь бази, інфраструктура для команд. Це дуже класно для підвищення.

Те саме можу сказати про «Рух», що молоді хлопці грають, і який футбол вони показують - це дуже класно. Молоді з академії хлопці виходять, видно, що футбольна школа і база в тактичному плані - наскільки вони розуміють, як повинні грати. І вони розуміють, що з маленькою інтенсивністю вони не можуть грати, тому «Рух» показує дуже високу інтенсивність в УПЛ», – розповів Маліновський.

Раніше Руслан Маліновський розповів про розмову в роздягальні збірної України після фіаско від Румунії на Євро-2024.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.