Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
883
0

Максим ШАЦКИХ: «З Румунією могла бути недооцінка»

Колишній нападник «Динамо» – про виступ збірної України на Євро-2024

Максим ШАЦКИХ: «З Румунією могла бути недооцінка»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній нападник київського «Динамо» та головний тренер «Пахтакора» Максим Шацьких поділився враженнями після двох матчів України на Євро-2024.

– Я думаю, що з Румунією могла бути трошки недооцінка. Даремно почали співати перед грою, що ми такі класні хлопці. Мені складно говорити про такі речі, тому що на великих турнірах не буває слабких суперників. Бувають такі дні, коли в суперника все залітає, але ми навіть нічого не змогли створити біля їхніх воріт. За кожен епізод, кожен підкат румуни емоційно накручували себе. Наші не змогли оговтатися.

Я перед початком турніру говорив, що без сюрпризів не обійдеться.

Щодо Словаччини, Реброву вдалося знайти оптимальне поєднання гравців і добре, що дотиснули. Я думаю, що після Румунії гравці самі все зрозуміли. Діватися було нікуди. Необхідно було виходити і вигравати. За ними – велика країна, яка переживає важкі часи. Треба виходити і щось показувати. Це допомогло зібратися духом і всім іншим.

– Чому Україна, маючи хороший підбір футболістів, не може грати з позиції сили?
– Не забувайте, що команда підібралася дійсно хороша, але вони всі молоді. Зрозуміло, що хлопці представлені в хороших чемпіонатах, але не набули достатньо досвіду для того, щоб повністю керувати грою. Можна як приклад навести Францію, яка непереконливо зіграла проти Нідерландів (0:0).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.