Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 24 червня 2024, 13:17
450
0

Марко РОССІ: «Шотландія більше володіла м'ячем, але ми заслужено перемогли»

Марко Россі оцінив перемогу своїх підопічних у матчі Євро-2024

| Оновлено 24 червня 2024, 13:17
450
0
Марко РОССІ: «Шотландія більше володіла м'ячем, але ми заслужено перемогли»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марко Росси

Наставник збірної Угорщини Марко Россі прокоментував результат зустрічі зі збірною Шотландії. Нагадаємо, угорці зуміли дотиснути суперника, вирвавши перемогу на останніх хвилинах матчу.

«Шотландія трохи більше володіла м'ячем, особливо у першому таймі. У другому таймі це був інтенсивніший матч. Можна сказати, що це був рівний матч, у якому в нас було більше шансів, більше володіли м'ячем. Я вважаю, що наша перемога була заслуженою.

Зважаючи на все, Шотландія показала дуже сміливу гру. Ми знали, що це буде фізично важкий матч. Він був повний переходів, постійних відходів назад. Вони могли забити, ми могли забити», – сказав Россі.

Воротар збірної Угорщини Петер Гулачі:

«Я сподівався, що ми заб'ємо гол. Особливо за останні 15 хвилин ми мали шанси вирішити гру на нашу користь. Гол був забитий на останній хвилині. Ми цьому дуже раді.

Ми знали силу Шотландії: вони дуже фізично і намагаються грати відкрито. Ми хотіли цього уникнути – хотіли залишатися компактними, добре захищатися, закривати їх і грати на контратаках. Ми також знали, що останні 15-20 хвилин гра розгорнеться в інший бік, бо це було потрібно».

Захисник збірної Угорщини Ендре Ботка:

«Відчувалося, що не буде багато голів. Обидві команди справді організували захист, але в останні десять хвилин обом не було чого втрачати. У будь-якому випадку ми повинні були забити або вони повинні були забити. Нам вдалося зрештою залишитися сильними в кінцівці, їм – ні».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.