Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 червня 2024, 19:34
5361
16

Полісся цікавиться центральними захисниками Дніпра-1

Клуб із Житомира шукає екстрену заміну Бескоровайному

| Оновлено 23 червня 2024, 19:34
5361
16
Полісся цікавиться центральними захисниками Дніпра-1
СК Дніпро-1. Едуард Сарапій

Як стало відомо Sport.ua, «Полісся» проявляє інтерес до захисників «Дніпра-1» Олександра Сватка та Едуарда Сарапія

Новачок житомирян Данило Бескоровайний отримав травму хрестоподібної зв’язки та ризикує пропустити весь наступний сезон. Тому «Полісся» екстрено почало шукати посилення центру захисту.

Головні кандидати – Сарапій та Сваток. Житомиряни вступили у перемовини по обох гравцях. Пріоритетним кандидатом є більше досвідчений Сваток, але також на нього претендують «Карпати» та клуб із МЛС. Якщо не вдасться домовитися по Сватку, то «Полісся» свою увагу переключить на Сарапія.

«Полісся» придбало Бескоровайного у «Кривбаса» за 600 тисяч євро. 25 липня житомиряни проведуть перший матч кваліфікації Ліги конференцій проти словенської «Олімпії».

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олег Мандрівник
Похоже на полную распродажу клуба
aleks8-48
У Житомирі збираються зробити Дніпро-2? Є прислів'я - "На чужому х-ю в рай не в'їдеш". Це довела Зоря, яка теж скористалась скрутою у ФК Дніпро і переманила до себе майже не пів команди. І де Зоря зараз? Весь час нище Дніпра-1. Незабаром буде там,де Металіст, якого мені найбільш шкода,як і Дніпра-ось це були команди! Так буде і з іншими, хто не виховує своїх гравців,надіючись тільки на гроші хозяїв. Як відомо, гроші мають властивісьть закінчуватись,як це трапилось з Ярославським,або властник клубу втрате інтерес до футболу,як це трапилось з Коломойським. Так що поки насолоджуйтесь чужими тимчасовими труднощами. Надіюсь ще побачити протистояння Дніпра з Металістом, Карпатами,Чорноморцем, а команди типу Полісся,Рух,Минай і подібні-це тимчасові пасажири, не в образу їх вболівальникам,але такова історія українського футболу.
fan_007
Полісся це не зграя вовків, як вони себе люблять називати, це зграя мерзотник шакалів, яка накинулася на жертву, та роздирає їх. Мерзотний клуб, якому ще більше прилетить дуже скоро.