Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 23 червня 2024, 13:23
6585
20

Спортивний директор Жирони озвучив цінник на Довбика

Кіке Карсель не хоче продавати українця, але готовий його відпустити за 40 мільйонів євро

| Оновлено 23 червня 2024, 13:23
6585
20
Спортивний директор Жирони озвучив цінник на Довбика
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

Спортивний директор каталонської «Жирони» Кіке Карсель прокоментував чутки навколо майбутнього українського нападника Артема Довбика:

«Нам не потрібно купувати нових гравців, щоб продавати тих, хто в нас є. Ми повинні купувати, щоб консолідувати проєкт. Я не хочу продавати Артема Довбика, але якщо за нього заплатять 40 мільйонів євро, то нічого не поробиш, його треба продавати. Найважливіше – закріпити «Жирону» в еліті».

В сезоні Ла Ліги 2023/24 Артем Довбик провів провів 36 матчів, відзначившись 24 забитими м'ячами та 8 гольовими передачами.

Раніше повідомлялося, що через невидатну гру Артема Довбика на чемпіонаті Європи мадридський «Атлетіко» не хоче платити за 27-річного футболіста 40 мільйонів.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Falko
40 - це, здається, клаусула Довбика. Так що Карсель говорить не про те, що він "готовий відпустити", а про те, що буде змушений. Це трішки інше.
avk2307
де вчорашні Валянок з приставкою Х і Footfan 1?
Вони про знижки ы безперспективність там багато говорили. 
А по факту керівництво Жирони всю бурбас пропаганду в черговий раз розбили...
ТвояМамка
Даю 40
грывень
Lesovij7
Если за него есть процент Днепру , то это может спасти клуб
GloryUkraine
Звичайно, що Євро відкоректує цінники на футболістів. 
u6464u
Евро , нашим зіркам як приговор , Жирона кінцева , для них , та й для вболівальників  цей варіант за щастя , від добра добра не шукають .
Первый Среди Равных
Справа не тільки в тому, що він не забив (забивати він може в основному з пенальті). Його взагалі на полі наче нема. Загалом один з найгірших гравців збірної у цих двох матчах. Повний нуль. Лукаку такого самого плану гравець, і Лукаку також ще не забив на цьому Євро, але подивіться як він в обох матчах "тероризував" суперників, як він відкривався, зміщувався, пропонував себе без м'яча, міг отримати м'яч глибше і вмикати дриблінг і швидкість, удари, обіграші, передачі. І порівняйте його з нашим героєм. Я би на місці Жирони спихнув би його пошвидше зі скидкою, бо у мене повна впевненість, що більше у нього таких сезонів як останній і близько не буде. Пенальтист я думаю в Жироні і інший знайдеться.