Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Румунія
| Оновлено 23 червня 2024, 12:02
6171
0

Захисник Румунії оголосив мету на матч зі Словаччиною

Раду Дрегушин – про гру з Бельгією та майбутній поєдинок

| Оновлено 23 червня 2024, 12:02
6171
0
Захисник Румунії оголосив мету на матч зі Словаччиною

Захисник збірної Румунії Раду Дрегушин дав оцінку поразці своєї команди у 2-му турі чемпіонату Європи 2024 від збірної Бельгії (0:2), а також поділився очікуваннями від бажаного виходу збірної до плей-оф турніру.

«Це був складний матч для нас. Нам протистояла топ-команда, топ-гравці. У нас були шанси, ми провели хороший другий тайм, але я не знаю, чого нам не вистачило. Вони показали більше концентрації, коли в них були шанси. Для нас було складно почати матч із пропущеного голу. У нас був подібний досвід з Ізраїлем у відбірковому циклі, але нам вдалося перебудуватися і переломити ситуацію. Сьогодні щось у нас не вийшло.

Думаю, наш захист мав діяти рішучіше, але в матчі зі Словаччиною ми продемонструємо, що заслуговуємо на вихід із групового етапу. Я дуже вірю в наші шанси. Ми зосередимося на нашій меті, ми все ще можемо домогтися того, чого хочемо», – заявив Дрегушин.

У таблиці групи Е збірна Румунії посідає 1-ше місце, маючи кращі додаткові показники, ніж команди Бельгії, Словаччини та України. 26 червня в заключній грі групового турніру румуни зіграють зі словаками. В іншому матчі зійдуться бельгійці та українці.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.