Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 23 червня 2024, 10:10
1659
20

Взявся за перо. Зінченко випускає автобіографію

Український футболіст спробував себе в письменництві

| Оновлено 23 червня 2024, 10:10
1659
20
Взявся за перо. Зінченко випускає автобіографію
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

Гравець збірної України та лондонського «Арсеналу» Олександр Зінченко випускає автобіографічну книгу.

Вона написана англійською мовою і називається Believe, у перекладі – «Вірити».

Обсяг книги – 320 сторінок. Наразі проводиться передзамовлення, а продаж книги розпочнеться з 24 жовтня цього року.

«Дивовижна історія футболіста, який боровся з труднощами, щоб досягти своєї мрії, і бачить, як його країна змушена боротися за виживання після шокуючого вторгнення росії в Україну.

Написана відверто і сміливо, книжка Believe – це не звичайна історія успіху на футбольному полі, а історія непохитної сили і чесності, присмачена сумом і гнівом. У ній ви знайдете унікальні відомості про методи Пепа Гвардіоли та Мікеля Артети. Це історія самовідданої людини, для якої добробут батьківщини був вищим за власний, і який викладався на повну на полі та за його межами», – йдеться в релізі британського видавництва Bloomsbury, яке випускає автобіографію Зінченка.

На сьогодні на сайті Bloomsbury книгу Зінченка можна замовити за 19,8 фунта (1011 грн). Також доступна електронна версія за 15,4 фунта (приблизно 786 грн).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Wlad West
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сьогодні Завтра
у 18 років, коли на твою Країну напали, нехай і гібридно зі стрєлковими, пі4ари з кацапстану та анексували Крим та частину територіїї, коли в Іловайську стільки вже було загиблих добровольців та солдат ЗСУ, у 18 років (зрілий вік!) це чудо поперлось до кацапів в Уфу... для мене війна почалась 23 лютого 2014, коли агентура кацапів зхопила ВР Криму. А для тебе Сашко, коли почалась війна, вкажеш в цій книзі?
Сseresznye
Интересно будет почитать главу,   где его, маленького, мама на ручках вывезла в 2014   намаскву,   что бы он поиграл за уфу.
vbrjkf
"Нас пострел везде поспел..." А чи не забагато його стало в інформаційному просторі? 
Умник
Мне кажется будет претендовать на пост президента страны.
1. Пафос на уровне
2. Может плакать и красиво говорить
3. Имеет опыт с высшим руководством страны
4. Занимает уже должность в уаф.
Конкурент Усик но есть проблема он не столько лизун.
Даже Лозунг есть "А не замазнуться ли нам, на самого Вильяма".
Nick.Grabowski
Таких гравців як Зінченко (за реальним рівнем індивідуальної гри, а він доволі посередній) в Європі та Світі десь умовно 2000-3000. 
Самозакоханість, егоїзм, лицемірство, показуха, самовпевненість, поверхневість та примітивність мислення, особливо в темах, що виходять за межі футболу - це типові характеристики сучасних гравців збірної України, які фактично нічого не виграли, нічого не досягли за великим рахунком. 
Harun Bakircioğlu
ОМГ, себя он очень любит, этого не отнять. Карьеру закончил уже, что за автобиографию взялся или добиваться уже нечего? Ни у Гвардиолы, ни у Артеты не основной, и в сборной скоро такими темпами тоже, в 27 лет. Во что believe, в высокую зарплату в Арсенале? Кто-то должен прочитать эту книгу за нас и выложить здесь краткое содержание.
Sp-0007043
Ну якщо зіна проявить лідерські якості і доведе Україну хоч до півфіналу то може і цікавою буде почитати цю книгу комусь бо я точно не збираюсь тратитись на неї. А якщо ні то гріш ціна тій писанині. Зіна не може в Апл закріпитись стабільно в основі і в 27 років знову пошуках команди бо йому вказали на двері. Зіні треба заявити що його амплуа центральний півзахисник дирижер і що він перйде в уоманду де візьмуть його на цю позицію. В Апл і Бундеслізі він не потягне. Тому потрібно шукати команду в Іспанії, Італії, Франції яка постійно грає в єврокубках. Може ще зможе так стати основним в команді і допомагати збірній. І працювати над витривалістю та стабільністю. А книжка явно зарано. Можливо в 45 було б нормально писати бо можуть бути несподівані зміни в кар'єрі житті та світогляді. А може він відчуває що до того часу його книжка вже буде нікому не цікавою. По любому Зіні успіхів!
turist86
Не вірю, що Олександр сам написав книгу. Мабуть дружина-журналістка постаралась
VollerStar
Зіна - мамина черешня
g3t
А він вже вирішив, який актор буде виконувати головну роль у фільмі про нього? Я так розумію, років на 30 вже можна знімати
sashaddd25 Саша (металлолом сдали на приёмку)
Если есть спрос то можно и книжки писать. Футбол наверное уже всё 
Pop
Зіна йде на пенсію
aleks8-48
Спочатку мене якось збентежило, але прочитав коменти зрозумів чому Сашко написав книгу англійською. Ви ще далекі від того, щоб зрозуміти людину,яка багато років прожила у вільному Світі, а там зрозуміють та нададуть належну увагу.