Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 червня 2024, 18:36
6776
2

Програв мільйон грн. Друг Мілевського розповів про емоції від голу Яремчука

Сергій Третьяк прокоментував перемогу України над Словаччиною

| Оновлено 23 червня 2024, 18:36
6776
2
Програв мільйон грн. Друг Мілевського розповів про емоції від голу Яремчука
Instagram. Артем Мілевський та Сергій Третьяк

Сергій Третьяк, друг відомого українського ексфутболіста Артема Мілевського, прокоментував перемогу збірної України над національною командою Словаччини (2:1) у матчі 2-го туру групового етапу Євро-2024.

– Сергію, Яремчук своїм голом позбавив вас мільйону (Третьяк перед матчем зробив ставку у розмірі 1 млн грн на тотал менше 2.5 – прим.). Що відчуваєте всередині?

– Я вам відповім чесно і відверто. Мене переповнюють позитивні емоції, бо ще за кілька днів до матчу саме Романа Яремчука я хотів бачити в основному складі. Ми сьогодні свідки історії та гордості за нашу країну. Ми з Артемом Мілевським після поразки від збірної Румунії підтримали нашу національну команду і не помилилися. Люди, давайте будемо з нашою збірною до кінця. Рома Яремчук, вітаю тебе з переможним голом, а нашу команду з надією на вихід із групи й не тільки. Далі більше.

– Знову погано почали перший тайм, чим скористалися словаки. Зінченко втратив суперника й пропустили, як вам такий початок?

– Я буду залишатися при своїй думці знову ж таки. Після матчу проти збірної Румунії я говорив про те, що потрібно на лівий фланг захисту ставити Богдана Михайліченка. Топовий, класний захисник із бійцівським характером. Я його знаю особисто. 20 років ми навчалися з ним в одному інтернаті. Це справжній воїн. Потрібно ставити людину за позицією. Я говорив про те, що не треба ставити Олександра Зінченка лівим захисником. У нас замість Миколенка є Богдан Михайліченко. Ще раз підкреслю. Сергію Станіславовичу, почуйте мене, будь ласка.

– Забив Шапаренко. Ігор Суркіс казав, що Микола коштує 300 мільйонів. Після цього голу подорожчав?

– Ігор Михайлович Суркіс більше знається на футболі, тим паче на трансферах і вартості футболістів. Я не буду брати на себе ризик оцінювати вартість Миколи Шапаренка. Він сьогодні забив гол. Молодець, красень. Він футболіст із київського «Динамо», Роман Яремчук, автор голу, вихованець київського «Динамо». Я тільки лише візьму на себе сміливість сказати, що сьогодні «Динамо» зробило збірну Словаччини. Поклали на лопатки.

– Трубін витягнув нас з ями у першому таймі. Анатолій остаточно закріпився в основі?

– Анатолій Трубін сьогодні провів чудовий матч. У принципі, як і проти збірної Німеччини, він показав неймовірну майстерність. Говорити про те, хто сьогодні номер один у національній збірній України в рамці воріт, я не буду, тому що у нас три топголкіпери. Андрій Лунін — голкіпер мадридського Реала, Трубін, який є голкіпером Бенфіки й Георгій Бущан — топголкіпер Європи. Тож у наступних матчах очікуємо побачити будь-якого воротаря в основному складі. І не здивуємося вибору, бо вони в нас найкращі.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ребров вийшов на 8-ме місце в історичній таблиці тренерів збірної України
Футбол | 27 червня 2024, 23:59 3
Ребров вийшов на 8-ме місце в історичній таблиці тренерів збірної України

Наставник синьо-жовтих провів із національною командою 16 поєдинків

5 українців увійшли у символічну збірну гравців, які вилетіли з Євро-2024
Футбол | 27 червня 2024, 23:23 6
5 українців увійшли у символічну збірну гравців, які вилетіли з Євро-2024

До команди включені Трубін, Забарний, Зінченко, Судаков, Довбик

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fuz1982z
підар краще на зсу дав би
Vit
Може досить про довбодятлів… Заголовок повинен бути таким - Іпанутий друг … замість купівлі 50-ти дронів просрав купу грошей.