Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 червня 2024, 02:14
9387
31

Зозуля відреагував на скандал з побиттям військового людьми Тищенка

Благодійний фонд колишнього українського футболіста бере паузу

| Оновлено 23 червня 2024, 02:14
9387
31
Зозуля відреагував на скандал з побиттям військового людьми Тищенка
Instagram. Роман Зозуля

Колишній український футболіст Роман Зозуля відреагував на скандал з побиттям військового людьми народного депутата України Миколи Тищенка:

«Ми з фондом взяли невелику паузу, бо вчора нашому розлюченню не було меж.

Як уже всім відомо, вчора на нашого друга та члена команди «Народна армія» було скоєно напад. Серед білого дня, в присутності дружини та грудної дитини. Діма з 2014-го року активно допомагав військовим і цивільним, а також особисто, зі зброєю в руках, боронив нашу країну в спецпідрозділі ГУР МО «Кракен».

Трохи про ситуацію. Прогулюючись рідним Дніпром, Дмитро побачив велику кількість кремезних чоловіків у військовій формі і балаклавах, які супроводжували нардепа миколу тищенка. Того самого слугу народа, який тримав оборону Тайланду, поки Дмитро стримував ворога на сході України. Діма зробив цій банді зауваження, що перебувати в центрі міста зі зброєю та закритими обличчями недопустимо і це лякає людей.

Конфлікт спровокувала помічниця нардепа – Андрієвська Евеліна. Але це сьогодні вона помічниця, яка має відношення до слідчої комісії ВР по неефективному використанні державних коштів. А ще вчора ця мила особа була «внє палітікі» і каталась на концерти свого кумира григорія лєпса в окупований Крим. Саме того лєпса, який відкрито підримує путіна, окупацію наших територій і війну проти України. Після абсолютно безпідставної істерики вищезгаданої особи, втрутились істоти в масках. Декого з них ми уже впізнали – це цубер костянтин андрійович 1984 р. н. та ручний співробітник поліції – богдан.

Наразі шукаємо інформацію про інших тітушок. Тому прошу, якщо вам відомо хто ще ховається за масками – поділитися з нами і допомогти упізнати усіх тварин причетних до цього ганебного вчинку!

Закликаємо представників силових органів, ЗМІ, політичних діячів, а головне Офіс Президента взяти на контроль цю справу та не спустити з рук цей кричущий випадок».

Оцініть матеріал
(58)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Договірняк? Відома шалена сума ставок на нічию у матчі суперників України
Футбол | 27 червня 2024, 05:59 14
Договірняк? Відома шалена сума ставок на нічию у матчі суперників України

На нічийний результат у поєдинку Словаччина – Румунія на Betfair завантажили понад 1 млн євро

Президент Зеленський відреагував на виліт збірної України з Євро-2024
Футбол | 27 червня 2024, 06:55 60
Президент Зеленський відреагував на виліт збірної України з Євро-2024

Українська команда розписала суху нічию з Бельгією

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Camoranesi
Бичара депутат напевно вже закордоном
BUCH
Спорт юа... я не розумію, чому тварин , які підтримують колю Катлету ще жодного не забанили, брешу - одного???!!! А той хто підтримує Катлету - прошу в Київ...
Xvalenok03
Что значит фонд берет паузу? 
Лига
Эту селиконовую котлету петушиную давно пора на бутылку, вообще уже о_хуел петушок 
mini.f
Я смотрю, что у почти у каждого народного депутата чуть-ли не своя мини-армия  сколотилась.... Чего-то боятся ушлепки... А чего? Мы то знаем, да и они догадываются, что ждет некоторых в скором времени. Потому и звереют. Чтобы там не было, но так обходиться с человеком на ровном месте, это называется беспредел. А кто-то слушал комментарии этой котлеты и его эскортницы? Это вообще что-то...  Для кого война со всеми ее ужасами, а для таких депутатов - это время для выбивания денег на безбедную жизнь  после войны, и не обязательно в Украине. У 99% депутатов - двойное или тройное гражданство. Как-то мне знакомый погранец рассказывал, что в базе данных есть один депутат ВС Украины, который пересекал границу Украины за последние 3 года по четырем (!!!) паспортам - Греции, Израиля, Венгрии и Венесуэлы (?)...... 
serhiy
Щоб ви здохли ,малороси !!!
OtsoCity
Хвойда суркисів під нікнеймом serhiy, чому сховався у селі на кордоні з Мододовою та не на фронті, ухилянт чи боягуз?
aleks8-48
А тут хтось ганьбив Мудрика,що у його коханої російський паспорт. Пошукайте краще серед депутатів російський послід- там багато чого цікавого можна знайти від рядового до верхівки.
Сseresznye
Бывший украинский футболист Роман Зозуля в свои 34 года может смело стать настоящим бойцом 3-й ОШбр.  
  А то комбаты жалуются, что их пополнение в 45+ не может штурмовать посадки,  да и отступать  нормально не могут.   Потому что рассыпаются при беге...  Сразу.
serhiy
Недорозвинуйтий отсосіті- колаборант який ховається в підвалах Купянська від ЗСУ! Звиздуй воювати ,тупе бидло-може застрелять в першому бою-таких як ти бомжів не жалко.  Сміття ахметівське, гниле як і його клуб і його вболівальники !!! 
serhiy
Прочитати коментарі-безперечно винен колишній воїн,а не депутат з тітушками. Де вас малоросів стільки набралося?
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
turist86
Звісно, ветеран заслуговує на повагу. Але правий ти чи ні, не варто лізти на рожон, коли у візочку мала дитина. 
OtsoCity
Хвойда суркисів під нікнеймом serhiy, чому ти щур кацапський, злякався захищати українську землю, та сховався і всрався в селі на кордоні з Молдовою?
OtsoCity
Хвойда суркисів serhiy, ти куди сховався бовдур, ти відповіси чому злякався захищати українську землю щур?
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил