Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 23 червня 2024, 18:53
1262
0

Еквадор – Венесуела. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 23 червня 2024, 18:53
1262
0
Еквадор – Венесуела. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024
Twitter

23 червня на Лівайс Стедіум пройде матч 1-го туру Копа Америка, в якому збірна Еквадору зустрінеться зі збірною Венесуели. Поєдинок розпочнеться об 01:00 за київським часом.

Еквадор

Команда змогла пробитися на минулий чемпіонат світу, щоправда, і з групи там не вийшла, і розплатилася за застосування натуралізованого з порушеннями футболіста триочковим штрафом, який застосували вже в новому циклі. Восени ще й починали з поразки. Але потім підопічні Фелікса Санчеса Баса здобули три перемоги при парі нічиїх, зумівши закріпитися у верхній частині таблиці. Непогано, хоч і досить суперечливо, триколор проводили товариські матчі 2024 року. Вони знову поступилися аргентинцям, влітку, а ще в березні – Італії. Але при цьому вдалося виграти у слабших Гватемали (березневі 2:0) та Болівії (червневі 3:1). Насамкінець перед поїздкою на турнір, уже в США, грали з Гондурасом, і здобули там перемогу з рахунком 2:1.

Ставки на матч Еквадор – Венесуела

Венесуела

Збірна жодного разу так і не пробивалася на чемпіонат світу. Ну і у форматі Копа Американа було щонайбільше четверте місце, у 2011-му році. На попередньому турнірі було по дві нічиї та поразки, і в результаті винні, єдині у своїй п'ятірці, не вийшли у плей-оф. Але минулої осені підопічні Батисти, розпочавши з поразки в Колумбії, потім удома взяли пару перемог за трьох нічиїх. У березні команда обмежилася нічиєю з Гватемалою та поразкою з Італією. Але перед Копа Америка місцева федерація футболу чи то не змогла, чи то не захотіла знайти спаринг-партнерів перед турніром. Тож не зовсім зрозуміло, в якій формі футболісти (серед яких не буде Росалеса, Мартінеса, Отеро, Морено, Кордоби та Фаріньєса) підходять до континентального чемпіонату.

Статистика особистих зустрічей

Минулого відбірного циклу команди обмінялися домашніми перемогами. А у листопаді у Венесуелі вони обійшлися без голів.

Прогноз

GGBET не вірить у номінальних гостей. Цього року вони показували явно слабший футбол. Ставимо те що, що це закінчиться перемогою триколірних (коефіцієнт - 1,82).

Прогноз Sport.ua
Еквадор
23 червня 2024 -
01:00
Венесуела
Перемога Еквадора 1.82 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.