Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 червня 2024, 19:30
5118
15

Анатолій ТРУБІН: «Це була справжня збірна України. А не та, що з Румунією»

Воротар оцінив свій перший матч на Євро

| Оновлено 21 червня 2024, 19:30
5118
15
Анатолій ТРУБІН: «Це була справжня збірна України. А не та, що з Румунією»
Getty Images/Global Images Ukraine. Анатолій Трубін

Збірна України обіграла Словаччину 2:1 у матчі 2-го туру групового етапу Євро-2024. Воротар Анатолій Трубін був одним з найкращих гравців команди.

«Звісно, всі бачили: перші 20-25 хвилин були дуже важкі для нас. Але після того, як рахунок став 0:1, зрозуміли, що не маємо шляху назад. Змінили нашу тактику — це спрацювало. Як бачите, [проти Словаччини] була справжня збірна, а не та, що у першій грі проти Румунії. У нас були дуже важкі моменти, коли вони мали м'яч [під контролем]. Тому саме пресинг ми змінили — вони дуже легко виходили [з-під нього]. У другому таймі у них майже не було моментів чи ударів».

«Всі розуміють позицію воротаря: ціна помилки — на 90% це гол. Тому психологічно голкіпери мають бути зосереджені та [емоційно] стійкі. Ніколи не знаєш, що може бути. Я був готовий на першу гру, був готовий зараз. Такі турніри для нас, футболістів — щось унікальне, тим паче в теперішній час. Дуже радий, що змогли перемогти. Третя гра буде вирішальною».

«Добре, що перемогли, але я розумію, що були деякі помилки. І той гол, який пропустили — можна було врятувати. Але це минуле — головне, що ми перемогли. Треба відпочити і потім готуватися далі».

«У грі [з Румунією] нам не вистачило виграної боротьби в ключових моментах. Всі матчі, що я дивлюся, — боротьба [у них] виходить на перший план. Навіть топові збірні важко перемагають: Англія, Франція. На рівні збірних всі вміють грати, бо тут зібрані найкращі гравці. Це, можливо, один з найбільш ключових аспектів гри, над цим треба буде плідно попрацювати. І свіжа енергія дуже важлива — багато сил витратили. Але є час підготуватися та налаштуватися на гру», – сказав Трубін.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дюбуа звернувся до Усика після того, як українець відмовився від поясу IBF
Бокс | 27 червня 2024, 09:49 6
Дюбуа звернувся до Усика після того, як українець відмовився від поясу IBF

Даніель став новим чемпіоном світу за версією міжнародної боксерської федерації

Джерело: у зірки збірної України був майже відкритий конфлікт з Ребровим
Футбол | 27 червня 2024, 10:24 67
Джерело: у зірки збірної України був майже відкритий конфлікт з Ребровим

Ігор Бурбас не хотів поширювати інформацію до вильоту з Євро-2024

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Flashback
Луніну - промені підтримки... Але! Це підтвердження  - краще бути королем у селі, аніж прислугою у королів. Треба переходити у інший клуб, нехай середняковий - але здобувати впевненість першого та незмінного.
Alexander Киев
Браво Анатолій! Дійсно номер 1 воротар у збірній
BUCH
Якщо подивитися на гру об'єктивно, то пресингу, з боку нашіх гравців, я не бачив ... мабуть до голу Шапаренко!!! Вважаю, що Словаки грали краще, але майстерність наших гравців, зіграла свою роль.
Nordenus
Трубин наш первый номер. Жалко что Ребров не сразу это понял...
valerafan1
Кращий сьогодні на полі Анатолій Трубін. Якби не він, то другий тайм нам би вже не допоміг. Дякуємо Майстру.
Mishgan2507
Если это настоящая сборная Украины, то у нас проблемы. То что Трубин сегодня сыграл хорошо - это прекрасно, но дебилы хейтящие Лунина, который все же по сезону более стабильный вратарь - это классика украинских болельщиков.
avk2307
Трубин адекватный человек. В который раз повторюсь, но у него хватило силы воли отказать палкиной компании и уйти в клуб в котором он развивается.
И он точно прогрессирует , как и Лунин в этом сезоне. Но наверное так сложились звезды и Лунину надо было получить свою порцию 7-1 от Фейенорда.
И вообще ЧЕ 2024 ужасно складывается для "потенциальных" претендентов на продажу из клуба в клуб  и игроков сборной Украины. 
Не блещут ни Зинченко ,ни Довбик, ни Лунин, ни Цыганков (хотя может по одной игре и сложно сказать),ожидаемо проваливают Мудрик и Судаков.
А Трубин на сегодня подтверждает свой уровень, хотя никто не знает что будет с Бельгией.
Но уже ясно с зимы, что философия палкихых не работает. И продать за дорого посредственного игрока все сложнее и сложнее.
HaloGen
аааа .... ! ось воно що ... то пробник того разу грав
Saar
Так. Бо тоді стояв Лунін!
OtsoCity
Трубін найкращій, дуже добре що Лунін не грав, а ще дуже добре, що Шапаренко вийшов на поле у другому таймі, до цього він ховався три таймі у роздягальні