Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 червня 2024, 18:26
7339
3

Данило БЕСКОРОВАЙНИЙ: «Лунін точно не повинен ображатися на Реброва»

Захисник «Полісся» поділився думками щодо можливих змін у складі збірної України

| Оновлено 23 червня 2024, 18:26
7339
3
Данило БЕСКОРОВАЙНИЙ: «Лунін точно не повинен ображатися на Реброва»
УАФ. Андрій Лунін

Захисник житомирського «Полісся» Данило Бескоровайний поділився думками щодо можливих змін у складі збірної України на матч 2-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Словаччини.

– Не хотілося б нікого персонально звинувачувати за фіаско у першому матчі, але точно не найкращу гру провів Андрій Лунін. Чи не варто Реброву після помилок воротаря випустити на гру проти Словаччини Анатолія Трубіна?

– Ротація сто відсотків повинна бути. Деякі гравці повинні зрозуміти, що вони не є незамінними. Якщо ми побачимо у старті Трубіна, а не Луніна, думаю, що ніхто Реброву не дорікне. Це буде нормально і закономірно. Андрій повинен буде сприйняти це нормально, бо не вдалася йому гра з Румунією. Всі помиляються, навіть такі топові воротарі, як він. Просто потрібно зробити правильні висновки. Лунін, якщо не потрапить у стартові 11 на матч проти словаків, точно не повинен ображатися на Реброва.

– Україні відступати немає куди. Нам будь-що потрібно перемагати словаків, щоб зберегти реальні, а не теоретичні шанси на прохід до 1/8 фіналу Євро-2024. Чи ризикне Ребров зіграти у два форварди?

– Я так думаю, що Україна мала б зіграти у два нападники, але мені не до кінця зрозуміло, як взаємодіють між собою Довбик і Яремчук. Потрібно бути всередині колективу, щоб знати такі нюанси. І Артем, і Роман – класні нападники. Однак хтось із них повинен грати у відтяжці, грати так звану «десятку». А хто з них так може грати? Ось чому питання. І Довбик, і Яремчук – яскраво виражені «накінечники». Обидва – потужні, високі, люблять і добре почуваються у боротьбі.

Матч Словаччина – Україна відбудеться 21 червня о 16:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Ігнатюк
взагалі-то в нас ще Ванат є! і я думаю,що він чудово може справитись з функціями "десятки"! а Данило чогось про нього навіть не згадав... мабуть,не знає всієї заявки збірної...)))
Soyer
А если выйдет опять Лунин,что думать Трубину?)