Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 червня 2024, 13:56
312
0

Ніко ВІЛЬЯМС: «В Італії чудова команда, але ми грали дуже добре»

Найкращий гравець матчу Іспанія – Італія дав свій коментар

| Оновлено 21 червня 2024, 13:56
312
0
Ніко ВІЛЬЯМС: «В Італії чудова команда, але ми грали дуже добре»
УЄФА. Ніко Вільямс

Вінгер збірної Іспанії Ніко Вільямс, якого УЄФА визнав найкращим гравцем матчу Іспанія – Італія (1:0), прокоментував гру своєї команди.

«Все пройшло сьогодні дуже добре, і товариші по команді мені дуже допомогли. Обіграш віч-на-віч – це моя сильна сторона. Пройдеш захисника один раз і все стає простіше.

Думаю, це моя найповноцінніша гра за Іспанію, і сподіваюся, що зможу продовжувати допомагати команді, наскільки тільки зумію. Тримання м'яча – це мій слабкий бік, і над цим я збираюся працювати. Проте я задоволений.

Я дуже сконцентрований на Євро та роблю все, що в моїх силах, щоб допомогти головному тренеру. Завжди мріяв потрапити на такий рівень, зіграти на чемпіонаті Європи та стати найкращим гравцем матчу, тож я радий.

Ми знали, що матч буде дуже важким і що нам потрібно було зробити. Домінували за всіма напрямками. В Італії чудова команда, але ми грали дуже добре і заслужено перемогли.

Мої товариші по команді поаплодували мені в роздягальні, і я хотів би подякувати їм за те, що своєю майстерністю мені допомогли. Радий допомагати їм у роздягальні. Я одразу отримав текстове повідомлення від брата, і, сподіваюся, моя сім'я насолоджується цим так само, як і я.

На помилках вчишся. Я втратив два важливі моменти в матчі Кубка короля проти «Осасуни», і тоді було дуже боляче, але я досяг великого прогресу в психологічному настрої. Продовжую працювати дуже старанно, щоб намагатися допомагати команді, оскільки, якщо втрачаєш шанс, повинен знати, що з'явиться інший», – сказав Вільямс.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.