Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 20 червня 2024, 21:53
459
0

ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Ми граємо тільки на перемогу. Не вміємо грати інакше»

Наставник збірної Іспанії прокоментував майбутню гру з Італією

| Оновлено 20 червня 2024, 21:53
459
0
ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Ми граємо тільки на перемогу. Не вміємо грати інакше»
Getty Images/Global Images Ukraine. Луїс де ла Фуенте

20 червня о 22:00 у німецькому Гельзенкірхені відбудеться матч 2-го туру групи B Євро-2024 між збірними Іспанії та Італії.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте прокоментував гру:

«У матчі з Хорватією ми показали досконалий футбол, натхненний генами переможців, вбудованих у ДНК нашої команди. У гени всіх її футболістів: як молодших, так і досвідченіших, які виграли у футболі вже практично все можливе, але, як і раніше, дуже голодні до перемог і рвуться вперед. Я хочу особливо відзначити професіоналізм, найвищу віддачу та прагнення моєї команди.

За будь-яких обставин ми прагнемо бути сильнішими. У нас різні гравці, які здатні адаптуватись у різних умовах. Є філософія: ми маємо контролювати наш футбол, нашу гру в пас. Але футбол змінюється. Випади стають стрімкішими, і ми намагаємося атакувати якнайшвидше. Ми хочемо створити стиль, який дозволить нам перемагати.

Поки що все для нас складається успішно, але завжди є куди рости. Ми повинні залишатися скромними та продовжувати боротися. Це довгий турнір. Попереду довгий шлях, і ми добре знаємо потенціал збірних Франції, Німеччини, Італії та Португалії. Ми будемо працювати не покладаючи рук, щоб ставати все краще та краще.

Італія дуже схожа на нас. Вони нещодавно оновили команду, мають молодих хлопців, мені дуже подобається, як вони борються. Вони мають багато майстрів, є досвідчені гравці. Дивитися на Італію – це як дивитися на своє відображення.

Я дуже задоволений грою кожного футболіста проти Хорватії, і дуже задоволений тим, як тренуються інші наші хлопці. Вони показали себе дуже високому рівні. Звісно, ​​ми хочемо перемогти. Зараз усі наші думки лише про цю гру. Ми рухаємось до нашої мети від матчу до матчу. Це для нас найважливіша гра. У кожному матчі ми граємо лише на перемогу. Ми не вміємо грати інакше».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.